Strona 16 z 29 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 285

Wątek: Stworzenie periodyku wydawanego przez CB

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    plus może moderatorzy się zgodzą na dodawanie podpisu pod nickiem dla tych którzy wygrali.
    To tylko Hazan moze zrobic.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    To tylko Hazan moze zrobic.
    to zaraz do niego napiszę.dzięki za info.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

W naszym kwartalniku będzie dział Zdjęcie miesiąca.
    W pierwszym numerze poprostu naradzimy się w kilka osób i damy to zdjęcie ale rówocześnie opublikujemy temat na battle'a na zdjęcie numeru na następny kwartał. poproszę Viteza i będziemy tworzyli ankietę ze zdjęć które będą do mnie nadsyłane... terminy będą długie a to zdjęcie które wygra będzie w miejscu "zdjęcie numeru" w glorii i chwale plus może moderatorzy się zgodzą na dodawanie podpisu pod nickiem dla tych którzy wygrali.
    Ta gazeta jest coraz większą kopią CB a to coraz bardziej powoduje że nie będzie powodu do niej zajrzeć. Co za sens umieszczać w PDF zdjęcie skoro już je wszyscy będą znali z CB? Czemu tylko jedno zdjęcie? Poszukajcie autorów zdjęć nie koniecznie na CB, onephoto, fototok pewnie się zgodzą na zamieszczenie kilku zdjęć i jakiś krótki „wywiad”. Niech to będą zdjęcia nie znane dla użytkowników CB. Może 2 autorów na numer dal każdego po stronie albo jedno duże zdjęcie a na drugiej kilka małych + jakiś tekst. Odnoszę wrażenie że to będzie coraz większy przedruk CB, ciekawe kiedy wpadniecie za pomysł żeby artykuły najpierw zamieszczać na CB i robic ankiete który ma się ukazać

Il fuoco ten PDF to twój pomysł, znajdź sobie 2-3 pomocników i sami oceniajcie co zamieścicie – tekst, zdjęcia. Nie pytaj się tutaj wszystkich o wszystko czy to się nadaje, nie rób żadnych ankiet oprócz tytułu i albo zrobisz dobrą gazetę i będziemy cię lubili albo wielkie g… i ograniczymy kontakty z tobą Jak się któremuś malkontentowi nie podoba niech sobie zrobi własnego lepszego PDF a czytelnicy ocenią którego wolą.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot
    Il fuoco ten PDF to twój pomysł,
    (nie tylko)
    znajdź sobie 2-3 pomocników i sami oceniajcie co zamieścicie ? tekst, zdjęcia.
    Mnie mimo wszystko chodzi i pewnie nie tylko mnie o to, by to było coś związanego z CB a nie coś prywatnego z materiałami wziętymi z CB - może gdybym był Hazanem i miałbym czas to bym tak zrobił.Ale generalnie to idea nie w tą stronę idzie.
    Nie pytaj się tutaj wszystkich o wszystko czy to się nadaje, nie rób żadnych ankiet oprócz tytułu i albo zrobisz dobrą gazetę i będziemy cię lubili albo wielkie g? i ograniczymy kontakty z tobą
    I właśnie dlatego niechcę robić Il fuoco board we 2 czy 3 osoby tylko Canon-board.info.Jak forum to demokracja.Jak demokracja to należy pytać, by była odpowiedź i możliwości rozwoju.
    Jak się któremuś malkontentowi nie podoba niech sobie zrobi własnego lepszego PDF a czytelnicy ocenią którego wolą.
    To jest postawa aspołeczna i ciut zbyt dziecinna(to nic osobistego broń boże) chociaż jakże w naszym kraju czasem potrzebna.Ale nie tutaj.Możesz się ze mną nie zgadzać ale to będzie kwartalnik Canon-board.info.Wywiady z ludźmi spoza CB będą - ale później.Najpierw musimy fizycznie istnieć.Tzn fizycznie jak fizycznie W *pdf.

Zrobiłem mała, prostą,brzydką ale myślę że chociaż trochę pomocną na początek stronę o tym co kto i na kiedy ma zrobić i co mamy wszyscy do zrobienia.

http://www.dyras.home.pl/kwartalnik.htm

Każdy kto wie że ma coś do roboty niech tam sprawdza jak nie będzie pamiętał na kiedy ma zrobić to, co ma zrobić
    Będę zajmował się utrzymaniem tej żałosnej stronki i jej stałą aktualizacją.

Mówcie proszę co tam dodać jeszcze a co wywalić.
    Ostatnio edytowane przez Il fuoco ; 06-07-2006 o 18:40

Miasto
    3miasto

Domyślnie

I właśnie dlatego niechcę robić Il fuoco board we 2 czy 3 osoby tylko Canon-board.info.Jak forum to demokracja.Jak demokracja to należy pytać, by była odpowiedź i możliwości rozwoju.To jest postawa aspołeczna i ciut zbyt dziecinna(to nic osobistego broń boże) chociaż jakże w naszym kraju czasem potrzebna.
    Takie przedsięwzięcie to nie demokracja, ktoś musi to trzymać do kupy. Demokratycznie można będzie to czytać lub nie albo zrobić sobie swój PDF ewentualnie po 2-3 numerach wypowiedzieć się w ankiecie co się podoba a co zmienić. Jak będziesz się o wszystko pytał to wszyscy będą wiedzieli co tam jest i po jaka cholera będą mieli drugi raz to czytać / oglądać w PDF? Wszyscy będą tworzyć pdf dla … nikogo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Takie przedsięwzięcie to nie demokracja, ktoś musi to trzymać do kupy. Demokratycznie można będzie to czytać lub nie albo zrobić sobie swój PDF ewentualnie po 2-3 numerach wypowiedzieć się w ankiecie co się podoba a co zmienić. Jak będziesz się o wszystko pytał to wszyscy będą wiedzieli co tam jest i po jaka cholera będą mieli drugi raz to czytać / oglądać w PDF? Wszyscy będą tworzyć pdf dla ? nikogo
    pozwól że zastosuję Twoją propozycję - zrobię jak będę uważał.
    rozumiem Twój punkt widzenia i w pewnych kwestiach zgadzamy się i dlatego staram się w jakiś sposób trzymać cały ten projekt jakoś w całości.
    kwartalnik ma nas promować na zewnątrz.to nie ma być od nas dla nas tylko od nas dla nich.

Miasto
    3miasto

Domyślnie

pozwól że zastosuję Twoją propozycję - zrobię jak będę uważał.
    rozumiem Twój punkt widzenia i w pewnych kwestiach zgadzamy się i dlatego staram się w jakiś sposób trzymać cały ten projekt jakoś w całości.
    kwartalnik ma nas promować na zewnątrz.to nie ma być od nas dla nas tylko od nas dla nich.
    Zrobisz po swojemu… co nie znaczy ze zrobisz dobrze Periodyki maja pewien sposób ich wydawania, wszystkie jakoś tam podobny, obojętnie czy papierowe czy elektroniczne gazetki sceny komputerowej. Ty chcesz to wymyślać od nowa, wątpię żeby to był dobry pomysł.

Już widzę te tabuny nikonowców czytające wspólnie z wypiekami na twarzy canonboard info w wersji PDF

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

będzie dobrze czeczot

Zablokowany
    Miasto
    Dębica - podkarpacie

Domyślnie

Wydaje mi się, że dobrze by było, gdybyśmy uśmiechnęli się ładnie do Hazana by stworzył małe pod-forum (dodatkową kategorie) tylko dla tworzących periodyk - dzięki temu można by było omówić niektóre kwestie (podział obowiązków na dany numer, poddawanie do oceny zalążków artykułów, obranego schematu, potrzeby [np. "chłopaki chcę w tutorialu nawiązać do usuwania czerwonych oczu, nie ma ktoś pod ręką takiej fotki?"] itd.) poniekąd 'prywatnie', ale w "redakcyjnym" gronie.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

też o tym marzę ale pisałem PW w innej sprawie do Hazana i ma chyba przepełnioną skrzynkę lub poprostu narazie niechce odpisywać lub zapomniał lub wogóle nie przeczytał moich PW co poniekąd rozumiem...

Strona 16 z 29 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów