a moż zdjęcia wybierać losowo ?? mniejszy problem albo....niezastąpiona sonda...które zdjęcie powinno znaleźć się na okładce...
a moż zdjęcia wybierać losowo ?? mniejszy problem albo....niezastąpiona sonda...które zdjęcie powinno znaleźć się na okładce...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
sonda a później jeszcze kwestia gustu ludzi tworzących wydanie...Zamieszczone przez mattnick
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
losowo to ja proponuje 6 z 49 a nie okladkę, mialo być poważnie!
dlatego losowo nie ma sensu robića raczej byłoby to wysoce nieoodpowiednie.
ale może jakieś konkretne prace ktoś zaproponuje?
A co ty Il fuoco bedziesz robil? wszystkimi dyrygowal czy cos zrobisz?Bo sam pomysl o ile fajny to wymagalby jakiejs wlasnej inwencji - moze cos zrob wkoncu zeby bylo widac jak to zgrubsza ma wygladać :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
wiem, że jestem tu nowa, ale pomysł pdf'a bardzo mi się podoba i chętnie bym do was dołączyła, tym bardziej, że nie za dużo kobiet na horyzoncie ;-)
mogę pomóc w korekcie oraz zbierać jakieś krótkie info o najważniejszych i najciekawszych wydarzeniach, wystawach, publikacjach fotograficznych
ok... ale wiesz - czekam na jakieś teksty,na to jak w końcu ma się nazywać nasz kwartalnik i zastanawiamy się z Jerrym99 jaki ma być layout całego kwartalnika.Zamieszczone przez snow
zaraz zabieram się za skrobnięcie czegoś,zrobie jakiś jeden artykuł na próbę - testowy i wyślę do Jerrego w celu wrzucenia tego do szablonu. okładkę też i tytuł też jakiś nadamy - do celów testowych
a inwencja cały czas pracuje
powysyłałem PW do tych z Was którzy zaoferowali swoją pomoc z prośbami o skrobnięcie/pomoc.
Naszło mnie pytanie.
Podpisujemy się
a)nickami
b)imię+nazwisko+ aka [nick]
c)samo imię+/-nazwisko
d)jakieś inne propozycje?
Ja myślę, że każdy będzie się podpisywał jak mu pasujeZamieszczone przez Il fuoco
ale proponował bym jednak używanie nicków z CB i jeśli ktoś chce - nazwiska - bo jeśli ktoś podpisze się wyłącznie nazwiskiem to nie każdy będzie wiedział który to forumowicz
A przy okazji - kiedy mamy pierwszy deadline?
dla Ciebie deadline to 09 07 2006
serio.
zresztą właśnie robię stronę z rozpiską którą będę stale aktualizował.
żeby można było sobie wszystko sprawdzić i wiedzieć co i jak.
za 30 min będzie w sieci.link zarzucę w tym wątku.
W naszym kwartalniku będzie dział Zdjęcie miesiąca.
W pierwszym numerze poprostu naradzimy się w kilka osób i damy to zdjęcie ale rówocześnie opublikujemy temat na battle'a na zdjęcie numeru na następny kwartał. poproszę Viteza i będziemy tworzyli ankietę ze zdjęć które będą do mnie nadsyłane... terminy będą długie a to zdjęcie które wygra będzie w miejscu "zdjęcie numeru" w glorii i chwaleplus może moderatorzy się zgodzą na dodawanie podpisu pod nickiem dla tych którzy wygrali.