eeejjZamieszczone przez snowboarder
to miał być mój plan
![]()
eeejjZamieszczone przez snowboarder
to miał być mój plan
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Tak się składa, że znajomy w moim wieku w zeszłym roku wyjechał na stałe do USA. Tutaj był slabym uczniem(nawet bardzo, zresztą to nie jego wina bo jest dyslektykiem). W szkołach w USA jest jakis sysytem, że przez 3 lata nauki w jakiejs tam szkole(tak jak u nas liceum)trzeba nazbierac iles tam pkt. z kazdego przedmiotu za testy itp. żeby zdac szkołe. Kumpel znajac angielski raczej przecietnie w pol roku zdobyl polowe potrzebnych pkt. i jest lepszy od niektorych amerykanow co siedza tam juz poltorej roku. Wnioski nasuwaja sie same...Zamieszczone przez aptur
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Popadasz w pewne stereotypy, widzisz to jest tak. Przeciętny Amerykanin nie wie gdzie jest Irak a gdzie Polska co wie przeciętny Polak ale jeśli przyjdzie co do czego to ten Amerykanin trafia z dokładnościa do 30 cm w celZamieszczone przez Goomis
![]()
Poza tym Ameryka daje szanse na rozwój tym, którzy chcą, nie masz się co martwić przy aktualnej polityce rządu niedługo prawie wszyscy stąd wyjadą.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Dokladnie, niech jada wszyscy.. ostatni gasi swiatlo![]()
A kto temu amerykanu te celowniki zaprojektował i zbudował, ha?Zamieszczone przez Mac
Ja polecam serwis istock-photo
Sam się tam dopiero rozkręcam, ale myślę że warto.
Jeśli tygodniowo by się wrzucało te 30 zdjęć to po miesiącu ma się już ładne portfolio i mozna kase trzeskaćOczywiście jeśli mamy dobre zdjęcia.
Ja narazie się tam prezentuje tak
http://www.istockphoto.com/file_sear...&userID=698581
danveld.digart.pl
Canon EOS 300d, Pentacon SIX, Zenit 15m