Strona 187 z 190 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 861 do 1 870 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Właśnie, a gdzie miejsce na jakiegoś nowego Marka ?
    No w jednym miejscu : jest miejsce przynajmniej teoretycznie także możliwe że coś się pojawi.

Póki co ciekawą informacją jest to, że nowy MkIII miałby mieć "Live view". Ciekawe jakby to rozwiązali, bo na pewno nie tak jak w E330.
    W sumie to nie byłoby złe mieć coś takiego .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Michigan, USA

Domyślnie

Wlasnie a gdzie nowy Mark III ?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Ja bym na rewolucje typu crop 1.3x w dwucyfrowej puszce czy "live view" w jedynce na waszym miejscu nie liczyl.
    ...

Domyślnie

40D, coś niewyraźnie dziś wyglądasz...
    Prawdę powiedziawszy podziwiam szczelność przecieków. Ale pewnie zasługa polskiego hydraulika. Tak więc nie ma chyba sensu już przetupywać nerwowo z nogi na nogę - za 13 godzin nastąpi wstrzymanie oddechu, i... albo jęk zawodu albo krótkie yeach!.
    Live view - choć dla mnie zbędny bajer - to zapewne dla reporterów rewelacyjne narzędzie. Być może właśnie to byłoby powodem podniesienia ceny...
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Coś już napisał Awatar scanus
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sądzę, że jednak jęk zawodu i zgrzytanie zębami...

Uzależniony

Domyślnie

zadnego zawodu nie bedzie, kazdy onanista tu jak zbawienia czeka na ten parotygodniowy moment gdy 40d bedzie juz na polce a 30d bedzie starociem ale tez na niej bedzie polce tylko o 30% taniej oczekiwania biednych polskich kieszeni.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    zadnego zawodu nie bedzie, kazdy onanista tu jak zbawienia czeka na ten parotygodniowy moment gdy 40d bedzie juz na polce a 30d bedzie starociem ale tez na niej bedzie polce tylko o 30% taniej oczekiwania biednych polskich kieszeni.
    Gdybym był posiadaczem 10-tki być moze nad upgrade'm do 40 bym się zastanawiał, ale nie widzę takowego powodu z 20 czy też 30D szczególnie jesli dotychczasowe przecieki się sprawdzą. Ja czekam na zmianę w segmęcie 5-tki ewentualnie gdyby 1D MarkIII był z FF :rolleyes:

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Live view - choć dla mnie zbędny bajer - to zapewne dla reporterów rewelacyjne narzędzie. Być może właśnie to byłoby powodem podniesienia ceny...
    To jest czasem przydatna rzecz ale pod warunkiem że wyświetlacz jest odchylany. Zakładając że rzeczywiście coś takiego ma się pojawić to znając bezczelność marketoidów Canona będzie wyglądać tak, że owszem podgląd będzie ale za to zmniejszą wyświetlacz po to żeby za 1,5 roku go łaskawie powiększyć, za z 3 lata dodadzą odchylany LCD i dzięki temu będą promować nowy model

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Live view - choć dla mnie zbędny bajer - to zapewne dla reporterów rewelacyjne narzędzie.
    Dokładnie, wiele bym dał, żeby mieć to w pracy ;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gzak Zobacz posta
    Jak to "najpierw", "potem"?
    Godzina "8:00 GMT" jest wszędzie w tym samym momencie
    Za Kazikiem spalam się ale zaczne wyć jak wilk jeśli tym razem nie wyjdzie jakieś fajne szkiełko!
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21-02-2007 o 22:12 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar MaciekCi
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

No ja też czekałem/czekam na coś w segmencie 5D/1DmkIII (jeśli FF) ... Ale skoro nic o nich nie słychać ... to niby do kiedy ja mam czekać ? Jesień ... Mi na wiosnę/lato 07 przydałby się FF ... cóż ... 5D trzeba będzie nabyć i zaoszczędzoną kasę w zmianę 70-300 na 100-400 ... ehh ... a miało być tak pięknie ; /
    -| Canon 5D | Canon 7D |
    -| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |

Strona 187 z 190 PierwszyPierwszy ... 87137177185186187188189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów