Strona 185 z 190 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 841 do 1 850 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek Piekarz Zobacz posta
    Nie chcę cię rozczarować, ale nic nie wskazuje na to, że w nowej jedynce pojawi sę EC. Jak na razie ten ficzer w cyfrówkach pojawił się tylko w 3D Bonka ;-) i stąd pewnie wzięły się twoje nadzieje. No ale ja nic nie wiem, to tylko spekulacje i wszystko może się zdarzyć ;-)
    Wiem jak dziala choc nie uzywalem i wiem ze powinien byc tylko w body z kilkudziesiecioma punktami AF.
    Do moich potrzeb bardzo przydatne - sledzenie pilki/akcji (koty, nozna halowa, siatkowka, samoloty) i przenoszenie ostrosci przy plytkiej GO (koty, portrety).
    Jak nie bedzie EC to gorzej dla mojej wygody ale lepiej dla mojego portfela - spodziewam sie dobrej ceny na uzywane 1DMkIIN.

Cytat Zamieszczone przez Zaibatsu Zobacz posta
    to co Vitez oglądamy jutro te kserokopiarki :wink:
    Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Czyżby więc brak przecieków sugerował niemożność pochwalenia się czymś wartościowym? Jutro się przekonamy. Do zobaczenia na konferencji.

Arek
    Ja to moze jakas drukareczke bym przytulil niz kserokopiarke .
    Moze sie zdzwonimy jakos przed konferencja by wspolnie o forum lobbowac pania Izabele

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Chłopaki Wy na prawdę poważnie rozważacie to co w tym sklepie pokazali. Przeca to brednie jakieś kompletne. Tak samo jak to, że canon przy kompletnym braku konkurencji pokaże FF-a za 1700 Eur. Co do tego że w puszce 40D będzie cokolwiek innego niż crop 1.6 też nie mam najmniejszych wątpliwości .

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Uuuu... Pół doby do godziny zero i żadnych przecieków...
    Co dziwne - u nas też cisza (choć jutro też ma być ciekawe info o nowych produktach), u Oleksego cisza, choć ich nowe puszki mają pozamiatać rynek. Hmmm... Czyżby po Photokinie rozstrzelano wszystkich życzliwych?
    Coś wygląda na to że tak . Po za tym nie jest i nie było nigdy powiedziane, że to właśnie jutro jest ten dzień. Być może będą typowo marketingowe zapowiedzi nowości .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 21-02-2007 o 17:29
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

A ja jestem sklonny dac wiare temu gosciowi ktory na FM napisal:
    1DMkIII - 10MP,10fps, 3"Live LCD
    40D - 10MP, 5fps, 3"LCD
    Nastepca 1Ds z 22MP - na jesien
    5D - w nastepnym roku
    Nowe szerokie szklo 16-35 F2.8 dla nawego 1Ds(z 22MP):-D

Bywalec Awatar ddarc

Domyślnie Re

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Co do 40d to jak ma byc takie jak tam podano to dla mnie i chyba nie tylko moze w ogole go nie byc, to samo co 20d...
    http://www.geheugenkaart.be/english/...roduct=8981440

jeśli ten link to prawda...

to 40D będzie miał dalej crop 1.6 więc spokojnie zbieram na 5D lub jego następcę. No chyba że wsadzą chociaż crop 1.3 ( w co wątpie).. ale wtedy można by się pozastanawiać.

Nie kalkuluje się dokładać powiedzmy ze 2 tyś z 30D żeby mieć matryce 10mpx( i tak na formacie 10x15 nic nie zobaczę chyba że pod lupą )

..Poza tym 30D to bardzo fajna puszka...no może troszkę za ciężka ze szkłem i podpiętą lampą....jak dla mojej żony

Chyba że do 40D wsadzą staba z minolty;-) to biore
    Ostatnio edytowane przez ddarc ; 21-02-2007 o 18:07
    ddarc ....Canon 50D,30D,C 24-105 F4,Samyang 8mm,C 70-200 F4 ,Kit18-55 II,580EX,SLIK PRO 340 DX,

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

jak takie bedzie 40D to sprawdza sie moje oczekiwania ze nastepca 30D to kupa ktora doprowadzi do spadku cen poprzednika
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

skalny
    Guest

Domyślnie

Zapraszam Szanowne Towarzystwo do przeskanowania forow konkurencyjnych firm jak Olympus czy Nikon - tam tez wrze nie mniej niz na naszym forum w kwestii nowosci Canona.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skalny Zobacz posta
    Zapraszam Szanowne Towarzystwo do przeskanowania forow konkurencyjnych firm jak Olympus czy Nikon - tam tez wrze nie mniej niz na naszym forum w kwestii nowosci Canona.
    A jakieś szczegóły, bo na nikonie nic nie mogę znależć. Gdzie to wrzenie ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Może kolega Skalny akurat jajka gotował...
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Może kolega Skalny akurat jajka gotował...
    Ty, Limited, ty nie bądź taki mądry

Dobra, jutro o 9:00 (Warszawa) puszcza NDA. Jak nie pokażą moich szkieł to w akcie desperacji wdepne w Nikona

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Właśnie, o której dokładnie jest "godzina zero"? I jakiego czasu? ;-)

Strona 185 z 190 PierwszyPierwszy ... 85135175183184185186187 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów