Bez obrazy obawiam się, że tak mogliby rozumować klienci całkowicie pozbawieni, rozsądku. Zwykle to już po pierwszym zakupie reflektują się, że jest FF i może kiedyś.... W związku z tym inwestują raczej w szkła pod pełną klatkę. Oczywiście wyłączam z tego grona osoby, które świadomie zostają przy cropie. Jak ktoś zakłada, że prędzej czy później może przesiądzie się na FF to nie będzie do bólu inwestował w cropo-we szkła. Na przetrwanie ma u canona 6 szt. i tyle. Zwłaszcza że sprawa dotyczy tylko szerokich szkieł, bo długich zwyczajnie pod cropa nie opłaca się projektować (przynajmniej canonowi). Dlatego nie spodziwałbym się rozwijania lini szkieł EF-S. To po prostu z punktu widzenia canona nieopłacalne i sprzeczne z ich strategią.
Pytanie o 500/5.6 IS L bardzo zasadne. No to ja jeszcze dodam z drugiego końca moje 20/2??? L lub coś w tych okolicach?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To jeszcze małe zdjątko.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
mnie może aż tak nie interesują nowości co może spadek cen .. moe wkońcu kupiłbym sobie wymarzone 70-200 f4