Gdyby to miała być prawda, to dotyczyłoby to jedynie szkieł produkowanych pod cropa. W zasdzie w takim znaczeniu wszystko by się zgadzało: jaśniejsze, lżejsze, niezagrażające eLkom, lepsze optycznie.
Gdyby to miała być prawda, to dotyczyłoby to jedynie szkieł produkowanych pod cropa. W zasdzie w takim znaczeniu wszystko by się zgadzało: jaśniejsze, lżejsze, niezagrażające eLkom, lepsze optycznie.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
A to już zupełne SF. Canon nie pali się w najmniejszym stopniu do rozwijania tej linii szkieł. Zresztą po co? Myślę że w tym segmencie (EF-S) będą (jeśli w ogóle) wyłącznie bardzo amatorskie konstrukcje w stylu 18-200 IS lub podobne jak sugerował Snowboarder.
Co do HD czy jak im tam jeśli w ogóle będzie coś takiego to wyłącznie z myślą o takich puszkach jak Ds. Być może w canonie zrodził się pomysł żeby tę linię sprzętu rozbudować. Może uważają że jest to sposób na wyciągnięcie dodatkowych pieniędzy i podniesienie prestiżu? Może też chodzić o zamknięcie ust tym którzy mówią, że większość obecnie produkowanych szkieł nie nadaje się do FF-a.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Canon 350D + 24-105/4 L IS + 18-55/3.5-5.6 + w odstawce Sigma 18-200/3.5-6.3
mnie raczej interesuje jaka będzie cena starych zabawek![]()
Canon 350D + 24-105/4 L IS + 18-55/3.5-5.6 + w odstawce Sigma 18-200/3.5-6.3
Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 10-02-2007 o 16:28
z pozdrowieniami "69"
ciekawy tekst
http://www.imx.nl/photosite/comments/c031.html