Strona 127 z 190 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 261 do 1 270 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Najnowszy EOS Newsletter
    New year, new rumours

With the annual PMA photo dealer convention and trade show taking place in Las Vegas in a few weeks (see PMAI) rumours of new EOS products are starting to appear.

For the most part, the rumours are based on speculation. These days, Canon guards information about new DSLR products very closely - even the names of new cameras are known by only a few select groups of people before the launch day.

If the last few years are a reliable guide, there will be a press conference in the third week of February. If there are any new EOS products, we will send an EOS-mail newsletter giving you details.

In the meantime, don't rely on what you see on the internet. For example, there is currently an EF 50mm f1.8L lens for sale on eBay. The only problem is that Canon has never manufactured an L-series 50mm f1.8 lens!
    To raczej 100% pewne źródło.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Znalazłem na włoskim forum Canona:
    Sugerujesz , że fora Canona to jakieś wiarygodne źródła informacji ? No w sumie biorąc pod uwagę naszą Bonkową 3D ..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Sugerujesz , że fora Canona to jakieś wiarygodne źródła informacji ? No w sumie biorąc pod uwagę naszą Bonkową 3D ..
    Eee, to tak bardziej w ramach informacji/ciekawostki. Tam też prawie się biją o to co będzie i kiedy

Bywalec Awatar gzak
    Miasto
    Warszawa - Sandomierz

Domyślnie

Canon EOS 1D Mark III [...] (2007 January)
    He, he... To na pewno się sprawdzi...
    Grzechu
    http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
    Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Talking

Znalazłem na włoskim forum Canona:

Canon EOS 1D Mark III: 12Mp, x1.2 and DIGIC III, 8,5fps and raw until 25 every, dust removals and length grip crisis possible (grip détachable en kit French expressions are like this), SD+CF and Wifi. (2007 January) - 3000Eur
    AF improve, photometry improvements and iso3200 picture qualities the improvements and jpg picture quality improvements become accomplished plentifully: The d it appears to be being an efficiency improvement which [cik] 3 is common.

- Canon EOS 40D 10Mp, x1.6 and DIGIC III and 5fps, dust removal, ISO de 100 a 3200, AF side strongs-point extend or the improvement of AF efficiencies is forecast (PMA 2007 April) - 1200Eur
    To juz sie pomalu nudne robi, tak szczerze mowiac. Nie ma ktos zaznajomionego studenta psychologii czy czego takiego, ktory sie do pracy magisterskiej szykuje?? Mam dla takiej osoby pare pomyslow na temat pracy z analizy zachowan w internecie:
    1. "Ile zacytowan w internecie przerabia wish-list'e na pelnoprawny rumour" :P
    2. "Onanizm sprzetowy w aspekcie gluchego telefonu" :P
    3. "Wplyw Bonkowej 3-ki na sprzetowo-onanistyczne zachowania stadne na forach dyskusyjnych". :P

Zdjecia idzicie robic tym co macie.
    A ja kupuje 5-tke w przyszlym tygodniu. W pupci mam czy i kiedy sie pojawi 6D, 3D, czy 16 i 3/4 D MKIIIIII.
    Zarzad domowy pozytywnie zaopiniowal inwestycje, wiec sekundy nie mysle sie zastanawiac, czy 6D bedzie mial 0.17% mniejsze szumy, czy bedzie ostro rysowal cegly, tudziez posiadal strzepywaczke do paprochow. Gruszke se kupie.
    :P

Marcin
    Ostatnio edytowane przez mjastrzebski ; 01-02-2007 o 19:45
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Bywalec Awatar gzak
    Miasto
    Warszawa - Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    To juz sie pomalu nudne robi, tak szczerze mowiac.
    Sorry, mjastrzebski, ale chyba nikt nie każe Ci tutaj zaglądać? Nikt Ci również nie zabrania już teraz 5d kupować?
    Ja jak na razie wstrzymuje się z zakupem 5D, bo mi się nie spieszy, aparat mam i zdjęcia pstrykam... Aż za dużo
    A to wszystko tutaj trzeba czytać z przymrużeniem oka. Ja tak robie i bawię się świetnie
    Grzechu
    http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
    Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Widzę ciśnienie macie jak nastolatki przed pierwszym okresem
    Jak już coś nowego wyskoczy to załóżcie osobny wątek co bym wiedział. Tutaj póki co, nie ma sensu zaglądać
    Niech no któryś weźmie w końcu dupę w garść i do wróżki się przejedzie
    Albo STS'y obstawiajcie ;-)

PS. Wiem, że nikt nie każe mi tu zaglądać :P

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Widzę ciśnienie macie jak nastolatki przed pierwszym okresem
    To typowe objawy zespołu napięcia przednowopuszkowego

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

To typowe objawy zespołu napięcia przednowopuszkowego

Ciekaw jestem czy po wypuszczeniu nowości powstanie kolejny wątek na 1,2k postów z marudzeniem jakie to 'bee', nieładne, za drogie...
    Pewnie tak. A po dwóch tygodniach od tego czasu powstanie kolejny wątek z wróżeniem nowości na rok 2008

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy po wypuszczeniu nowości powstanie kolejny wątek na 1,2k postów z marudzeniem jakie to 'bee', nieładne, za drogie...
    Pewnie tak. A po dwóch tygodniach od tego czasu powstanie kolejny wątek z wróżeniem nowości na rok 2008
    I na tym polega cały 'fun'

Strona 127 z 190 PierwszyPierwszy ... 2777117125126127128129137177 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów