To raczej 100% pewne źródło.Zamieszczone przez Najnowszy EOS Newsletter
To raczej 100% pewne źródło.Zamieszczone przez Najnowszy EOS Newsletter
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3
To juz sie pomalu nudne robi, tak szczerze mowiac. Nie ma ktos zaznajomionego studenta psychologii czy czego takiego, ktory sie do pracy magisterskiej szykuje?? Mam dla takiej osoby pare pomyslow na temat pracy z analizy zachowan w internecie:
1. "Ile zacytowan w internecie przerabia wish-list'e na pelnoprawny rumour" :P
2. "Onanizm sprzetowy w aspekcie gluchego telefonu" :P
3. "Wplyw Bonkowej 3-ki na sprzetowo-onanistyczne zachowania stadne na forach dyskusyjnych". :P
Zdjecia idzicie robic tym co macie.
A ja kupuje 5-tke w przyszlym tygodniu. W pupci mam czy i kiedy sie pojawi 6D, 3D, czy 16 i 3/4 D MKIIIIII.
Zarzad domowy pozytywnie zaopiniowal inwestycje, wiec sekundy nie mysle sie zastanawiac, czy 6D bedzie mial 0.17% mniejsze szumy, czy bedzie ostro rysowal cegly, tudziez posiadal strzepywaczke do paprochow. Gruszke se kupie.
:P
Marcin
Ostatnio edytowane przez mjastrzebski ; 01-02-2007 o 19:45
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
Sorry, mjastrzebski, ale chyba nikt nie każe Ci tutaj zaglądać? Nikt Ci również nie zabrania już teraz 5d kupować?
Ja jak na razie wstrzymuje się z zakupem 5D, bo mi się nie spieszy, aparat mam i zdjęcia pstrykam... Aż za dużo![]()
A to wszystko tutaj trzeba czytać z przymrużeniem oka. Ja tak robie i bawię się świetnie![]()
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3
Widzę ciśnienie macie jak nastolatki przed pierwszym okresem
Jak już coś nowego wyskoczy to załóżcie osobny wątek co bym wiedział. Tutaj póki co, nie ma sensu zaglądać
Niech no któryś weźmie w końcu dupę w garść i do wróżki się przejedzie
Albo STS'y obstawiajcie ;-)
PS. Wiem, że nikt nie każe mi tu zaglądać :P