Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arra Zobacz posta
    Boze Skipper, wez kup se w koncu tego Nikona, bo opowiesci o zdjeciach Twojego kolegi staja sie powoli nudne. Jezeli nie widzisz roznicy w fotkach to czemu sie meczysz, zmiana systemu naprawde tak bardzo nie boli, ja juz mam za soba 2 zmiany, bo biore to co mi najbardziej odpowiada i na co mnie stac, a nie zadreczam sie ciagle. Tak dla kontr przykladu, ja po 1,5 roku z Nikonem mam na scianie 1 (slownie jedna) fotke z Nikona i kolo 30 z Canona, bo co druknalem (czy to na drukarce czy w labie) cos z Nikona to bylo zawsze nie tak (albo niebo zbyt ciezkie, albo zielona cera osoby, albo cyjanowe niebo itp.), choc na erkanie dalo sie zjesc.

Wiec do dziela, D200 czeka.

stary ale po co tak nerwowo?
    napisałem o tym iż róznica jest niewidoczna na papierze dopiero drugi raz(pierwszy byłw innym wątku az sie dziwie ze tak dobrze pamietasz ) i to bardziej w trosce o pewien obiektywizm osądu jak zachyt...
    ja jestem zadowolony z aparatu ktory posiadam w końcu na niego sie zdecydowałem choc to moja absolutnie pierwsza przygoda z cyfrą bo wczesniej troche jak talib sie przed nią broniłem
    są dwie rzeczy tylko ktore mnie irytują i to wszystko ja kocham pancerny sprzet a D200 jest taki i jednak ma bardziej twórczy AF(choc ja i tak jestem przyzwyczajony do manuala ale AF coraz bardziej mi sie podoba ) ale ma też wiele innych wad...

bez obaw wymieniłbym juz dawno gdybym doszedł do wniosku ze jednak chce...
    nie wiem może i sie zdecyduje jesli nowy rzut sprzętu canona nie spełni moich oczekiwań pod kątem of-roadowym ze tak to nazwe
    wiec sie nie irytuj juz napij meliski a swiat bedzie piekniejszy
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 29-01-2007 o 11:33
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów