No czyli dalej wiemy tyle co na początku tego wątku.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zgody nie dostaniesz, to lepiej dawaj bez
A na serio to bardziej od 6400 interesujace sa nowe funkcje/zmiany w ukladzie.
...
Chodziło mi o światło nie deszcz ;-)
Jakie gdybanie he he heOd około 2 lat spuszczam wszystko co mam bo idzie nowy, fajny eos (system nie body)
Z wywiadu nt. 400d z Oharą wywnioskowałem, że zwiększaniu ilości MPx musi towarzyszyć zwiększanie precyzji układu AF. Masz i odpowiedź.
Do niego był mrgreen
Nie warto ryzykować, wierzę, że gdyby mógł sam by to zrobił.
Looser
Nie podpuszczaj, ktoś może beknąć w razie draki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zdaje sie ze w Japonii ciezko z polskim i czytaniem CB, to moze nie bedzie tak zle z tym bekaniem![]()
...
http://www.dialogen.no/foto/EOS_cameras.pdf
hmmm
4000Dale 6D ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ten pdf juz byl prezentowany tutaj. O ile pamietam to z nieco innymi danymi.
40D z 1.3x? Widac ze ktos za duzo czyta bajkowych specyfikacji na dpreview
Poza tym nastepca 5D powinien byc w pierwszej polowie nowego roku, a nastepca 30D w drugiej.
...
Raczej chyba w tym roku już nic nie wypuszczą. Gdyby miało być 4000D to musieliby już dać żeby przed świętami był w sklepach. Po za tym pytanie: czy im się opłaca robić jeszcze jedną puszkę czy nie lepiej wyprzedawać 350-tkę i zbijać też cenę 400D?
Tu zresztą nasuwa mi się pewna refleksja czy aby wypuszczenie D40 z matrycą 6 mln to był dobry pomysł ze strony nikona? Czy nie będzie tak że konkurencja obniżając ceny modeli 10 MPx kompletnie zabije jego sprzedaż?
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-11-2006 o 05:38
Kapitan Wagner