Patrix to takie duze dziecko jeszcze dajmy mu sie wyszumieć ;-)
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Wiesz co ja tam uważam, że jakby canon zawsze robił taką kosmetykę to to nie jest nic złego. Poprawili bardzo wiele rzeczy na które ludzie narzekali dodali to czego brakowało (może po za uszczelkami) - jak dla mnie te zmiany były dokładnie takie jakich oczekiwałem - nie wspominając już o lepszej ostrości zdjęć
. Także nie ma co narzekać. Myślę że wróżby co będzie są o tyle trudne, że Canon ma w przyszłym roku podwójny jubileusz i będą chcieli zabłysnąć
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
PatriX, az tak dlugo zajmuje Ci dlubanie w photoshopie? Moze skonczysz juz to trollowanie z 40D? :>
Wystarczy przejzec jego wszystkie poprzednie posty na tym forum aby stwierdzić ze to trol nad troleAni jednego konstruktywnego posta...taki degenerat i nic pozatym,który dowartosciowuje sie przez pisanie bzdur o 40d =]
Mimo wszystko mam z niego ubaw po pachy..niech pisze![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Dobra spoko ... Zamkinjmy ten temat ... Jak wyjdzie 40D to proszę wysyłać przeprosiny ... :P Pozdrawiam
Skończmy pisać na temat 40D ... Bo każdy sobie przez to tylko licznik nabija ... Proponuję przenieść ten temat gdzieś indziej albo pousówać wszystkie niepotrzebne posty na ten temat .... Nie tylko moje ale pozostałych użytkowników również...
www.SIERAQ.digart.pl