i co ???? dzis jest juz dzis a tu nic ....kurka wodna ! ! !
i co ???? dzis jest juz dzis a tu nic ....kurka wodna ! ! !
R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No nie proszę Cię. Przecie jaja sobie ktoś robi i tyle.
A propo's spekulacji to chodzą słuchy, że podobno samsung ma ochotę na nikona, bo ponoć ten ostatni na sprzedaż. Tylko że to o tyle mało prawdopodobne, że wątpie żeby japońce pozwolili na sprzedaż obcemu swojej firmy
. No chyba że Canon kupi
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Trick" - mialem na mysli kosmetyke sprzetu, a nie tradycyjna 'co poltoraroczna' akcje. Moj blad, nie napisalem tego jednoznacznie.
Moze sie myle, ale prawdziwa wojna w tej chwili toczy sie raczej w segmencie 400D, D80, A100. IMO Nikon w segmencie powyzej D80 ma skromniejszy wybor sprzetu. Canon w "srodkowym" segmencie ma 30D i 5D, w przypadku tego drugiego mamy FF. Jest w czym wybierac i tutaj Canon mysle ze czuje sie pewnie.
EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
D700 / F80 + 14-200
Pentacon Six + 50,80,180
Bronica SQ-Ai + 50,80,150
Bo wiesz... PatriX sie zaaferowal, praktycznie obrazil a sam sobie przeczy - najpierw mial byc poniedzialek:
Potem wyszlo ze moze jednak za tydzien:
A na "dowod" podal znany link do fejka w ktorym sami sie przyznaja ze to nieprawdziwe zdjecie.
W tym tygodniu zobaczycie 40D![]()
![]()
Obiecuję Wam ... :]
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Jak to mawiał pewien ćwiczeniowiec u mnie na studiach: "Powiedziałem, że oddam kolokwia w środę... nie powiedziałem w którą"![]()
![]()
![]()
Kosmetyke? A jak nazwiesz to co bylo po tradycyjnej akcji poltorarocznej po 20D? Przy tak niklych zmianach 20D>30D to ta kosmetyka teraz to co najwyzej moglo by byc zmienienie cyferek na pudelku. To co tam wypisuja o 10mpix czy strzepywaczkach brudowych to jest powazna zmiana i na nia trzeba czekac jeszcze rok![]()
...