To raczej było wiadomo, że 400D to przygrywka. Nie dziwota, że go dali wcześniej, bo sony wymiata, a D80 tuż, tuż. Najbardziej zabawne to będzie jak 400D pojawi się w sklepach wcześniej niż D80
.
To raczej było wiadomo, że 400D to przygrywka. Nie dziwota, że go dali wcześniej, bo sony wymiata, a D80 tuż, tuż. Najbardziej zabawne to będzie jak 400D pojawi się w sklepach wcześniej niż D80
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to nie jest zabawne, tylko w zasadzie mozna przyjac z wysokim prawdopodobienstwem za fakt zastany.Zamieszczone przez Kolekcjoner
Nikonowi od dluzszego czasu nie zdarzylo sie wprowadzic do sprzedazy modelu zapowiedzianego nie dalej niz kilka miesiecy wczesniej. a u Canona jest po bozemu: zapowiedz - na drugi dzien w wazniejszych sklepach, a na drugi tydzien juz w kazdej w budce z piwem w Socjalistycznej Republice Gornego Nilu ;-)
Powiem Ci akustyk, że dzień w którym Cię zabraknie na forum będzie jednym z najgorszych dla CBZamieszczone przez akustyk
:-D :-D
!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner