masz tele z ISem. To, że będzie działało też z pełną klatką, to chyba nie oznacza, że się pogryzie z APS-C.Zamieszczone przez twlodar
masz tele z ISem. To, że będzie działało też z pełną klatką, to chyba nie oznacza, że się pogryzie z APS-C.Zamieszczone przez twlodar
Jarek
Oczywiście że tak, a czego się spodziewałeś?Zamieszczone przez twlodar
Spota, wymiennych matówek i MLU na przycisku?
![]()
ale ich ceny nie sa amatorskie i pewnie o to twlodar'owi chodziloZamieszczone przez oskarkowy
![]()
Chyba u Ciebie się na testach skończy, ja lubie zdjęcia na pełnej dziurze, co nie przeszkadza robić na f/8 jeśli światło pozwala.Zamieszczone przez MMM
Ciekawe kiedy będzie w BH
BTW. Ja testy robie na 135/2L to szkło jest bezlitosne dla błędów AF.
Z opisu 400D: l"ighter than 350D, more plastics"![]()
No i rzecz jasna przycisk direct print tez jest.
Mnie segment amatorski interesuje o tyle, że mnie siostra poprosiła
o kupienie jej DSLRa.. No i ja mam Canona, chce czy nie chce, to na
kupowanie tanich szkieł mnie nie stać (chyba, że jako zapchajdziury
tymczasowe), ale czy spokojnie też jej takowego kupię? Co do niego
podepnę? 18-55? 17-85?
20D, 350D, 17-55/2.8 IS, 85/1.8, 50/1.8, 580EX, 420EX.. No chyba że znowu skoczę
To będziesz musiał poczekać na 40DZamieszczone przez aptur
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Olewam to i robię zdjęciaZamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
no to się stawka nieźle wyrównała, teraz wszystko w rekach marketingowców
aaaaa i jeszcze jedno, czy pojawią się płacze na brak drugiego wyświetlacza?![]()
Errm.. no tego na początku nie zauważyłem, ale jeśli tak jest.. to IMHO, w połączeniu z innymi detalami, zapomnieli dodać jedno zero w nazwie ;-)Zamieszczone przez tompac