Strona 30 z 190 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Początki nałogu

Domyślnie

Szkoda ,że joystika nie ma ;p
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Bonk, domaluj joystick! Może być z force feedbackiem...
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Początki nałogu

Domyślnie

Ooooooo... jest na szczescie Print Button, a balem sie, ze pojde na odwyk :-) Mam nadzieje ze jest tylko i wylacznie Print Buttonem, zebym go "przypadkiem" nie przestawil :-)
    Cos mi to wyglada nierealnie i LCD jakies male, no moze aparat jest wiekszy. Poza tym to wersja amerykanska.

>>Amotor jednak patrzy na to z zupełnie innej strony....widzi >>sony ma 10 i canon ma 10 wiec pewnie wezmie canona bo >>mniejsze szumy itd.

A prawdziwy amator wie co to sa szumy ? :-) Chyba te w uszach ;-) Canon za to widzi rynek i koszty. Produkcja dwoch matryc 8 i 10 jest bez sensu, chyba ze zrobia upgrade 30D. Juz raczej widze ekspansje 8MPix np. w S4.
    A jeszcze plotki:
    A630, 8MPix, ISO 800
    350D, price drop, produkcja do konca 2006
    Potwierdza sie 50/1.2L

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    gietrzy, skad to masz? ja znalazlem cos takiego.

ahh te fejki

Początki nałogu

Domyślnie

Canon za to widzi rynek i koszty. Produkcja dwoch matryc 8 i 10 jest bez sensu,
    mysle ze amatorzy docenią wysiłek Canona w 10 mp matrycę i odwdzięczą mu się z nawiązką =) Choć po cześci masz racje - z pozoru to nie miałoby żadnego sensu

A co do szumów - spoko wejdzie na pierwsze lepsze forum i sie wszystkiego dowie =)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    gietrzy, skad to masz?
    ahh te fejki
    Z China Town. W sumie tak tylko dla jaj zamieściłem. Mam tylko nadzieję, że nowy aparat nie będzie mniejszy od 350D bo to poprostu będzie tragedia!
    Ja wciąż czekam na słodkie stałki...

Bywalec

Domyślnie

Mam tylko nadzieję, że nowy aparat nie będzie mniejszy od 350D bo to poprostu będzie tragedia!
    Planujesz zakup tego nowego aparatu, czy tylko tak dyzurnie lamentujesz?

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caravaggio
    Planujesz zakup tego nowego aparatu, czy tylko tak dyzurnie lamentujesz?
    Nie, nie planuje. Mam 350D z przebiegiem około 100 zdjęć.
    Napewno planuje zakupy szkieł, tych jasnych, ale jeżeli pokażą tylko 50L to będzie mi bardzo przykro :sad:

Bywalec

Domyślnie

Nie, nie planuje. Mam 350D z przebiegiem około 100 zdjęć.
    No to w czym problem? Ja mam korpus ktorym mozna gwozdzie wbijac i do tego praymierzam sie do sredniego. I szczerze mowiac mam gleboko w dupie to, czy nowa lustrzanka Canona w segmencie "amator" bedzie taka sama jak 350D, czy moze zmniejsza ja do rozmiarow breloczka do kluczy i beda sprzedawac jako insert do Pani Domu
    I tak nie jest to moja strefa zainteresowan, wiec niech sie martwia inni ;-) Ty tez masz dobry aparat, a przy takim przebiegu (o ile to prawda) lepszego nie trzeba... wiec czym sie dolujesz? ;-)

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caravaggio
    No to w czym problem? Ja mam korpus ktorym mozna gwozdzie wbijac i do tego praymierzam sie do sredniego. I szczerze mowiac mam gleboko w dupie to, czy nowa lustrzanka Canona w segmencie "amator" bedzie taka sama jak 350D, czy moze zmniejsza ja do rozmiarow breloczka do kluczy i beda sprzedawac jako insert do Pani Domu
    I tak nie jest to moja strefa zainteresowan, wiec niech sie martwia inni ;-)
    Nie ma to jak sie publicznie dowartosciowac Problem w tym, ze tych 'innych' jest zdecydowanie wiecej niz tych' przymierzajacych sie do sredniego' a w dodatku sa ciekawi czym ich Canon w tym roku zaskoczy. Przeszkadza Ci to w czyms?

Strona 30 z 190 PierwszyPierwszy ... 2028293031324080130 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów