Strona 29 z 190 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Początki nałogu

Domyślnie

Mysle ze od poczatku 2007 roku skoncza sie zarty i zacznie sie rywalizacja na powaznie...ale na dzien dzisiejszy zgadzam się z tobą Fotos ,że Canon ma ciagle najlepsza wypadkowa wszelkich wad i zalet....=) No i najbogatszy system...to trzeba docenić prędzej czy pózniej
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tutaj jest coś ciekawego. Takie odliczanie było czynne przez kilka godzin w czechach, teraz już nie działa.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 21-08-2006 o 17:55
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

Rebel XTi (Digic 2)
    10.1 mp @ 3fps
    Sensor cleaning unit(ultrasonic vibrations on low pass filter)
    2 new lenses -- 50mm 1.2L and 70-200mm 4L IS
    Any 1Ds 2 follow on only to get previewed (for next spring)

no no zapowiada się bardzo ciekawie.......dzięki za linka kolekcjoner!
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    Tutaj jest coś ciekawego.
    Tam są same ciekawe rzeczy np. "Introducing the revolutionary EOS 3D..."

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Bonk pewnie fabryke w domu uruchomil i nie wyrabia z zamowieniami na te trojki, dlatego nie ma czasu na forum
    ...

Początki nałogu

Domyślnie

>>10.1 mp @ 3fps

Te 10Mpix to chyba brak pomyslow - dlaczego nie 12 ?
    Ze niby Sony i Nikon ma 10, to Canon tez ?
    Jeszcze wyjdzie na to, ze XTi bedzie mial gorsze szumy niz XT i 350D zamiast staniec to zdrozeje :-)
    Zupelnie nie wiem po co Canon mialby robic matryce CMOS 10MPix, skoro do 30D nawet takiej nie wlozyl. Ekonomicznie bez sensu, chyba, ze wezma CCD od Sony. Ale wtedy traca przewage CMOSa.
    Dobrze ze 24 juz za chwile, bo wszystkie te domysly to zyczenia tych ktorzy chcieliby miec Alfe od Canona :-)
    Canona bardzo wolno zwieksza matryce, na rynku sa 8 i powoli wchodza 10, a kompakty A540/A700 czy nawet S3 jada ciagle na 5/6. Matryca to dobry haczyk marketingowy, ale kazdy kij ma dwa konce - im wieksza tym trudniej nad nia zapanowac.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    400D to podobno pewniak...

Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 22-08-2006 o 11:28

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A masz te obrazki w cache'u jeszcze? Bo tam już tylko <chińskie literki />index.htm<chińskie literki />

Początki nałogu

Domyślnie

Te 10Mpix to chyba brak pomyslow - dlaczego nie 12 ?
    Ze niby Sony i Nikon ma 10, to Canon tez ?
    Jeszcze wyjdzie na to, ze XTi bedzie mial gorsze szumy niz XT i 350D zamiast staniec to zdrozeje
    Zupelnie nie wiem po co Canon mialby robic matryce CMOS 10MPix, skoro do 30D nawet takiej nie wlozyl. Ekonomicznie bez sensu, chyba, ze wezma CCD od Sony.
    niezupełnie bez sensu...zwróc uwage jak znikoma jest różnica miedzy 8 a 10 mp....na odbitce na pewno nie zauwazysz różnicy.Amotor jednak patrzy na to z zupełnie innej strony....widzi sony ma 10 i canon ma 10 wiec pewnie wezmie canona bo mniejsze szumy itd.

A wracajac do zdjec 400d...chyba nadal trzeba bedzie wszystko potwierdzac klawiszem "ok" , szkoda ze tego nie poprawili Mimo wszystko na pewno bedzie to całkiem udany aparacik =)

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    A wracajac do zdjec 400d...chyba nadal trzeba bedzie wszystko potwierdzac klawiszem "ok" , szkoda ze tego nie poprawili Mimo wszystko na pewno bedzie to całkiem udany aparacik =)
    Grip wygąda na niezmieniony. Brak LCD z ustawieniami, ale to ogólna tendencja w niskiej półce z dużymi telewizorami niestety. Jakaś zielona lampka obok włącznika...

A potwierdzenie OK w niczym nie przeszkadza tym, którzy nigdy nie mieli w rękach aparatu gdzie było inaczej
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Strona 29 z 190 PierwszyPierwszy ... 1927282930313979129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów