Może ktoś w Canonie zna polski, czyta i się zlituje w końcuZamieszczone przez Czacha
![]()
Może ktoś w Canonie zna polski, czyta i się zlituje w końcuZamieszczone przez Czacha
![]()
Bo to fajna frajda jest , szczególnie dla tych którzy mają jakas pasje w zyciu i potrafią sie nim cieszyc i ekscytować =)....tak samo jest w kazdej innej dziedzinie zycia...rozejrzyj sie![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Nic konkretnego ale jednak EF 50mm f/1.2L - $1600 - FAQ!Zamieszczone przez snowboarder
Tego się obawiałem po 85L II :sad:
Teraz pytanie: czy będzie tak ostre jak 85L czy tylko tak jak 35L, na pełnej dziurze oczywiście
Edit: zmiana z nic konkretnego na 90% pewniak ;-)
dodatkowo: 100-400/4 L IS i 1DsIII@22 MPx
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 18-08-2006 o 14:03
the silence is deafening
Ja odpadamZamieszczone przez gietrzy
Moja wyobraznia mowi mi, ze beda trochu przyciezkie.
FF biore z checiaZamieszczone przez gietrzy
![]()
...
Pożyjemy zobaczymy, może damy radę ;-)Zamieszczone przez KuchateK
the silence is deafening
>>Nic konkretnego ale jednak EF 50mm f/1.2L - $1600 - FAQ!
To moze z innej beczki (powrot do M42):
M-42 (ZS) Planar T* 1.4/50 ZS (incl. Lens Shade) 499.14 EUR
Wiesz, to nie chodzi o frajde tylko o to, ile jeszcze mozna pisac to samo.. ? Srednio co pol roku powstaje taki watek.. zdjecia robcie zamiast fantazjowacZamieszczone przez alien
![]()
Dotąd dopóki nie wsadzą tego wynalazku co chroni matrycy przed kurzem! mocny akcent na ;-)Zamieszczone przez Czacha
the silence is deafening
Ale juz jest taki.. i nawet niektorzy robia z nim zdjecia.. a zwą go .. dekielekZamieszczone przez gietrzy
![]()