Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski
    (...)A po mojemu nie bedzie cudow:
    Canon nie pokaze wiecej niz 2-3 nowych puszek. (...)
    A to rzeczywiście skromnie tylko tyle :grin:. Mogliby przecież wymienić wszystkie :-D.

(...) A wiec:
    400D, pozostanie z taka sama matryca. Tylko telewizor i kosmetyka. Tak jak w 20D->30D. Nie moga dac wiekszej matrycy, skoro nie dali w 30D. Chyba, zeby pokazali jednoczesnie 35D, ale to za krotko od premiery.(...)
    Po pierwsze to czytałem że podobno nie może być czwórka, bo to w niektórych krajach pechowa liczba;-) :smile:. A po drugie to czemu następca 350D nie mógłby mieć więcej pikseli niż 30D. Przecież to sprzęt adresowany do zupełnie innego odbiorcy. 30D to najtańsza puszka semireporterska na rynku i wcale więcej pikseli tu nie potrzeba. A 370D czy 400D czy cokolwiek innego może se ich mieć nawet i sto milionów, a i tak jak będzie to plastik fantastik to kupią to tylko amatorzy :-). (mam dziwne wrażenie że gdzieś już o tym pisałem )

(...) To mi pokazala szklana kula ;-) (...)
    Teraz najważniejsze pytanie gdzie takową można zdobyć;-) . Mógłbym dla niej znaleźć bardziej praktyczne zastosowania ;-).

(...)Ewentualne pozytywne zaskoczenie, bedzie milsze niz zawiedzenie wygorowanych oczekiwan ;-)) (...)
    To fakt też tak wolę .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-08-2006 o 02:14
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów