ja mysle ze MK III powinien byc bialy, zeby do eLek pasował
co do Hybrydy to pomysł bez sensu... już lepiej zeby zrobili cos ala Hasselblad jako jakis osobny zupelnie model na niszowy rynek.
ja mysle ze MK III powinien byc bialy, zeby do eLek pasował
co do Hybrydy to pomysł bez sensu... już lepiej zeby zrobili cos ala Hasselblad jako jakis osobny zupelnie model na niszowy rynek.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Dzisiaj przeczytałem, że Canon ma w testach m. in.Zamieszczone przez snowboarder
100-400 f4 IS
100-300 2.8 IS
200 1.8 IS
50 1.2
600 DO f4
Ciekawe ile z tego wejdzie do produkcji?
the silence is deafening
Otóż to.Zamieszczone przez gietrzy
Ten sztab ludzi w C cos musi robić. Majstrują sobie zabawki, latają z nimi po świecie testujac je i robią się pogłoski. A co dział marketingu zaparafuje to jest zupełnie inna historia...
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
jak to ile to co najbardziej potrzebne - czyli 600 DOZamieszczone przez gietrzy
i zadnych szerokich :-(...
100-300 ze wzgledu na swiatelko rowniez wyglada interesujaco.. ale cena juz pewnie nie bedzie tak przyjemna w odbiorze...
pozostaje poczekac
Napisałem m. in. ;-)Zamieszczone przez Jac
Nowe szeroko też podobno jest. Tylko czy i kiedy wyjdzie. Nie wiedziałem, że aż tyle szkieł mają w polu...
W Sigmie $2400, w Canonie $3500?Zamieszczone przez Jac
BTW: przeklinam Sigme, ale jeśli ten 100-300 wejdzie na rynek z ostrością nie gorszą niż 80-200L to chyba przestane. Niezły przykład dlaczego potrzeba nam konkurencji.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 19-07-2006 o 17:45
the silence is deafening
Plotki, plotki, ale czytałem (może tu już było?) o 24-70 IS i 1DsIIN bez wielkich rewelacji (wszyscy czają sie na 22 MP, ale nic z tego) - głównie 5 kl/s i 2,5" wyśw. Będzie też Tammy 70-200 2.8
EDIT: Z drugiej strony są ludzie, którzy twierdzą, że jedyną nowością będzie dodanie w wizjerze 5D i 30D wyświetlania statusu drukarki, co znakomicie uzupełni tak niezbędny przycisk bezpośredniego drukowania
Ostatnio edytowane przez slawi_3000 ; 19-07-2006 o 20:06
Jeśli ktoś ma wątpliwości to powiem tylko, że Sandisk Extreme IV ma transfer 40 mega/sZamieszczone przez snowboarder
![]()
the silence is deafening
Tak, tak czekamy na Sandisk Extreme IV 16 GBZamieszczone przez gietrzy
![]()
Skoro juz tak sobie gdybamy to:
Calkiem ciekawy. Jesli wejdzie to oczywiscie zastapi obecna wersje.Zamieszczone przez gietrzy
Ten z kolei bylby ciezki i drogi. Wystarczy popatrzec ile wazy 300/2.8IS. Zoom bedzie jeszcze ciezszy i drozszy. Moim zdaniem szanse sa niewielkie ze cos takiego sie pojawi. Nie z tym swiatlem. A ciemniejszy o jedna dzialke to po prostu 100-400/4IS czyli to co powyzej.Zamieszczone przez gietrzy
O tym to juz ludzie majacza od dawna. Niektorzy nie spia po nocach. Cena bedzie zaporowa. Tylko dla specjalistow i onanistow. Pozyjemy, zobaczymy...Zamieszczone przez gietrzy
Szczerze mowiac wolabym po prostu nowy 50mm 1.4 Mk II. Taki sam jak obecny ale o konstrukcji jak np. 28/1.8 USM. Czyli wewnetrzne ostrzenie + pelny USM z szybszym AF. Niech sprzedaja to za ~$400 to od razu kupuje. Nic wiecej mi nie trzeba. 50-tka ze swiatlem 1.2 bedzie za duza, za ciezka i za droga.Zamieszczone przez gietrzy
A to juz tylko dla specjalistow i maniakow ktorzy chca zaplacic wiecej by nosic mniej. Ot, taka ciekawostka.Zamieszczone przez gietrzy
W kazdym razie najprawdopodobnie Canon pokaze nowego 350D i jakas 1-ke.