Strona 158 z 190 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 571 do 1 580 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Coś już napisał

Domyślnie

...przecieków jest zdecydowany nadmiar, tylko że ich cholera nie chcą autoryzować ;-)

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Jeszcze troszke... Trzeba usiasc i spokojnie poczekac Co mialo byc to bedzie.
    ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Kurcze, 10 dni i nic na mur? Czyzby Canon na serio az tak
    upilnowal wszystkich? Przy "pewnych" nowych 1D, 1Ds i 40D
    a takze szklach wydaje sie, ze jakis przeciek by sie pojawil...
    Wiesz przecieków jest sporo tylko, że odnoszę wrażenie, że sporo z nich jest "kontrolowanych". Właśnie po to żeby namieszać.
    Póki co najpewniejsze info jakie udało mi się znaleźć to to, że będzie coś nowego przed PMA .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Moze nic nie zrobili? To by dopiero byla niespodzianka
    Jak nowe ściereczki do obiektywów nazywasz "niczym" to nie spodziewaj się za wiele
    system EOS

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Canon mysle ze za duzo by zaryzykowal (duuuuuzo za duuuuuuuuzo) gdyby nic NAPRAWDE ciekawego nie pokazal. i wcale tu nie mysle o jedynkach i szklach DO. Mowie tu o 40d przynajmniej. Jak dla mnie to juz teraz jest troszke pozno. Podobno ma byc nowy d200s z lepszymi szumami i w podobnej do dzisaijzej ceny. wiec jak wyjdzie 40d w granicach 4500zl to moze sie canon przeliczyc...
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Canon mysle ze za duzo by zaryzykowal (duuuuuzo za duuuuuuuuzo) gdyby nic NAPRAWDE ciekawego nie pokazal. i wcale tu nie mysle o jedynkach i szklach DO. Mowie tu o 40d przynajmniej. Jak dla mnie to juz teraz jest troszke pozno. Podobno ma byc nowy d200s z lepszymi szumami i w podobnej do dzisaijzej ceny. wiec jak wyjdzie 40d w granicach 4500zl to moze sie canon przeliczyc...
    Problem polega na tym, że canon póki co może na prawdę nic nie wypuścić i to właściwie nie zmieni sytuacji. Zmienić dużo może się wtedy gdyby Sony coś dało nowego ale póki co przynajmniej na PMA nic nie będzie. Poza zapowiedziami być może nowych puszek.
    Wiesz D200 jest świetnym aparatem ale jak do niego dadzą tę samą matrycę tylko z lepszym softowym odszumianiem to to nadal będzie ten sam odgrzany kotlet.
    Tak już całkiem na poważnie to myślę, że jedynki już trochę przypleśniały ze starości i wypadałoby je wymienić ale czy to co z tych rumorów wynika jest jakieś przełomowe na miarę dwóch rocznic? Mi na takie nie wygląda.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Sporo nowych przeciekow dzisiaj na http://www.northlight-images.co.uk/Canon_1DS_MkIII.html

Czyzby Feb 22 jest tym dniem? Glowna prezentacja w Kenii?
    Potwierdzaja sie przecieki o 1Ds 22MP w mniejszej formie,
    nowej linii szkiel... Coraz ciekawiej...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Oskarkowy, bo się utopisz z tą wodą w ustach

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Oskarkowy, bo się utopisz z tą wodą w ustach
    Ale ja nic nie wiem. Teraz juz mi musicie uwierzyć.
    Kontakt nawalił i tyle.

Zresztą napiszę Wam jak ja na to patrzę. Miałem do wyboru, albo dokupić sobie nową super hiper niewiadomojaką puszkę, albo kupić kolejne 5D i 135L.
    No i właśnie siedzę i onanizuję się testowymi żyletoobrazkami na f/2

A jutro zabieram graty i za resztę tego co nie wydałem na sprzęt jadę na tydzień na Lazurowe Wybrzeże popolować na knotki. Mam wizję ciemnych wąskich uliczek nocą, wieczornych luminacji kasyn Monaco, jakichś aktów na plaży o zachodzie słońca i co tam jeszcze się zdąży przestrzelić.

A jak już wrócę, to świat będzie już inny. Wszyscy będą leczyć odciski na dłoniach po oficjalnych zapowiedziach canona, paru zadłuzy się na nowe zabawki, kilku innych strzeli sobie w głowę, a moi stali wielbiciele i tak wykażą, że bez wątpienia najlepszą puszką jest Nikon D50

Jeszcze ktoś się nie zorientował? Taaak, jestem po terapii. Teraz będę UŻYWAŁ aparatów. Czego i Wam życzę.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Taaak, jestem po terapii. Teraz będę UŻYWAŁ aparatów. Czego i Wam życzę.
    Stary, a twoj lekarz udziela porad telefonicznie?

Strona 158 z 190 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160168 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów