Strona 139 z 190 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 381 do 1 390 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Ale za to 5D zaczną sie sprzedawać jak ciepłe bułeczki.. Coś czuję, że tak się to własnie skończy. Wszyscy czekaja na fajna puszkę a jak się okaże, że będzie za fajna, to pokupują 5D, bo to sprawdzony i bardzo dobry korpus.
    Tak będzie, bo nowości w tym segmencie to bym się nie spodziewał .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Ale za to 5D zaczną sie sprzedawać jak ciepłe bułeczki.. Coś czuję, że tak się to własnie skończy. Wszyscy czekaja na fajna puszkę a jak się okaże, że będzie za fajna, to pokupują 5D, bo to sprawdzony i bardzo dobry korpus.
    ... a czekaja czekaja. :-)
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    ... a czekaja czekaja. :-)
    Jak nie wyjdzie teraz jakiś następca 5D, w miarę sensownej cenie / do 13 kPLN / to będę, delikatnie mówiąc, wkur...ny.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Jak nie wyjdzie teraz jakiś następca 5D, w miarę sensownej cenie / do 13 kPLN / to będę, delikatnie mówiąc, wkur...ny.
    Ja będziesz szedł dać im po buziach, to zadzwoń wcześniej, pójdziemy razem
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Wytoczysz proces Canonowi i zgarniesz odszkodowanie

Domyślnie

Ja będziesz szedł dać im po buziach, to zadzwoń wcześniej, pójdziemy razem
    siu, siu

a tak BTW to chyba kupie juz teraz 5D. Jesli wejdzie nastepca co to go oskarkowy po kryjomu testuje i nie chce pary z geby puscic, to bedzie kosztowal jakies 12-13k pln. Wowczas wszyscy, ktorych nie stac na 3D (w tym i ja ), ktorzy z niecierpliwoscia czekaja na tego 3D (coby cena FF spadla) rzuca sie na 5D bo "niby" winien byc takiej. A tu pewni bedzie guzik i TIPy podniosa na tej fali cene (na pewno nie spadnie - chyba, za Canon zapoda info o zaprzestaniu produkcji 5D w co nie wierze). Gdzie marketingowcy, dawac opinie zanim Cichy przyjdzie i potwierdzi jak wyzej. :grin:

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Potwierdzam jak wyżej

PS. Ale widoków na następce 5d na wiosne nie widze żadnych. I żadne znaki na niebie i ziemi tego nie wskazują. Co innego z 30d, na którego cena wczoraj poszła w dół za zachodnią granicą.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 07-02-2007 o 13:41
    O obiektywach wiem prawie wszystko

forester
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Potwierdzam jak wyżej

PS. Ale widoków na następce 5d na wiosne nie widze żadnych. I żadne znaki na niebie i ziemi tego nie wskazują. Co innego z 30d, na którego cena wczoraj poszła w dół za zachodnią granicą.
    Nieprawda. Ceny 5D w UK spadają. 1499 funtów za body w http://www.jacobsdigital.co.uk/index...oduct_id=43443 i 1999 funtów za 5D z 24-105/4L IS USM (1599 funtów body) http://www.warehouseexpress.com/ to prawie 200 funtów taniej. Jeszcze jessops(www.jessops.co.uk) nie obniżył ceny ale wcześniej cała trójka obniżyła ceny 30D do 699 funtów.
    Ostatnio edytowane przez forester ; 07-02-2007 o 14:00

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Potwierdzam jak wyżej

Cytat Zamieszczone przez forester Zobacz posta
    Nieprawda. Ceny 5D w UK spadają. 1499£ za body w http://www.jacobsdigital.co.uk/index...oduct_id=43443 i 1999£ za 5D z 24-105/4L IS USM (1599£ body)
    http://www.warehouseexpress.com/ to prawie 200 £ taniej. Jeszcze jessops(www.jessops.co.uk) nie obniżył ceny ale wcześniej cała trójka obniżyła ceny 30D do 699£
    Cichy, klamczuszku - nieladnie, nieladnie. :grin:
    No to do tablicy, glowa w dol i jak na spowiedzi ...

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przecież ja mówię o rynku niemieckim a nie brytyjskim.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 139 z 190 PierwszyPierwszy ... 3989129137138139140141149189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów