Wczoraj mielismy klienta ktory przyniosl do sklepu najnowsza, przedprototypowa wersje EOS'a 3D.. ale dla zmylki nakleili znaczek 300DTo co robilo wrazenie to przeogromny wizjer.. co widac na fotce (niestety z komorki) !
Wczoraj mielismy klienta ktory przyniosl do sklepu najnowsza, przedprototypowa wersje EOS'a 3D.. ale dla zmylki nakleili znaczek 300DTo co robilo wrazenie to przeogromny wizjer.. co widac na fotce (niestety z komorki) !
A czy jest szansa na Canona 500 5,6L IS w najbliższym czasiei poniżej 2000E ??![]()
Dziś slyszalem od pewnego, raczej powaznego faceta,ze za miesiac ma sie pojawic 40D!!!??? w sprzedazy....
Nie wiem ile w tym prawdy..Jak dla mnie dosyc wiarygodne żródło stad wtrzymuję się z zakupem 30D i 5D...
Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|
Kolekcjoner - nie mam Plazmy HD ale ma ojciec, ja sprawiłem sobie LCD 32 bo wiekszy w moim małym gniazdku wygladałby kuriozalnie no i zona by wojowała :wink: ale po kupieniu XBox-a 360 i odpaleniu FightNight 3 zaliczyłem niezły wstrzas ale to co zobaczyłem na ekranie po zakupie Ghost Recon 3 Advanced Warfighter spowodowało totalny opad szczeki :smile: HD rulez :smile: choc na TV HD w PL jeszcze sobie poczekamy. Sprzet w obu przypadkach to Panasonic.
PS: Bill gej zrobił super maszynke z wyrypanym trym on-line.
EOT :smile:
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Patrix, to był twardziel, trzymał sie wersji swojej wersji prawie przez tydzień ale wymiękł, czyżby Tequil miał teraz siać nadzieję![]()
LITOSCI!!
Ja tez bywam powaznym facetem. I co, jesli Ci powiem, ze jutro 50% obnizki na 5D to mi uwierzysz??
Czy ten raczej powazny facet widzial jakies dokumenty Canona, wewnetrzene zamowienie produkcji, plany merketingowe, nie wiem cokolwiek. Czy tez uslyszal od innego raczej powaznego faceta, tudziez przeczytal na jakims forum.
Rece opadaja.
A 40D bedzie, tyle ze nawet najstarsi gorale nie wiedza kiedy.
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.