Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    nieco OT ale tylko nieco:

... cos sie ruszylo, na allegro cena 5D u chlopakow z FOTOit spadla ponizej 8k pln (7999 :-) ) a ja przed momentem od swojego starego dostawcy ze stodoly (gielda) dostalem informacje, ze moze mi sprzedac za 7850 pln (i nie kupilem u niego 1 mln pln coby mial na mnie nie zarabiac) ...

pozdrawiam,
    Napływają sygnały z różnych stron świata, że rzeczywiście cena 5D spada. W stanach po rabatach można dostać za 2150. Co to oznacza trudno powiedzieć. Może zwyczajnie canon korzystając z licznych "przecieków" i rumorrów opróżnia magazyny. Wcale nie jest powiedziane, że robią to po to żeby zrobić miejsce dla następcy.

Aha i jeszcze coś z dpreview na poprawienie humoru:
    Cytat Zamieszczone przez Użytkownik "FullFrame" Re: New Canon SLR NEW
    ohh, you right , I took lunch today with Canon's president and he gave me all the info regarding to new Canon cameras to be on the market pretty soon as well lenses , here's the info, new canon 6D 56Mp , and canon ef 10-600 f1.0, I can't tell you more details, it's top secret!
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-02-2007 o 17:21
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów