ano. tylko bez napisu Sony jak dla mnieZamieszczone przez gwozdzt
![]()
Jeśli ktoś ma wątpliwości to powiem tylko, że Sandisk Extreme IV ma transfer 40 mega/sZamieszczone przez snowboarder
![]()
the silence is deafening
Tak, tak czekamy na Sandisk Extreme IV 16 GBZamieszczone przez gietrzy
![]()
No to się zaczęło (wiesz, że piszę to do Ciebie, you know who you are)Zamieszczone przez snowboarder
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=19279201
Z ust tego pana to raczej pewniak!
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21-07-2006 o 13:14
the silence is deafening
Z dpreview:
It will be nice when Canon introduce new 24-70F2.8L IS par with 70-200F2.8L IS. or 17-70F2.8L IS....perhaps
wishful thinking I guess ;-)Zamieszczone przez Diego
the silence is deafening
24-70/2.8 IS bylby strzalem w plecy dla 24-105, ktorego Canon chce upchnac ludziomZamieszczone przez Diego
70-200/2.8 IS to zdaje sie juz jest
a 17-70/2.8 IS to bylby strzal w plecy do 17-55/2.8 IS. no chyba, ze mowimy o szkle FF, tylko w tej sytuacji zastanawia mnie cena takiej imprezji, biorac pod uwage koszt 17-55 EF-S![]()
takich szkiel to nie bardzo widze.
ale moze jakies 50/1.4 IS USM i 100/2.8 Macro IS USM ?![]()
Macie racjęJa pokazuję jakie wishes mają nasi sąsiedzi za wielkiej kałuży.
BTW, oni chcą nowego 70-200 is - w jakimś wątku się to przewijało.
IMHO na photokinie Canon powinien pokazać dużo nowych szkieł EF-S -- ma sporą konkurencję a amatorskie szkła C. są już nieświeże tak jak by...
no i 100-400 f4 is - to dla mnie![]()
![]()
Ciekawe, bo do mnie dotarła wiadomość, że pokaże 1 (słownie: jedno), a mianowicie: EF-S 8mm Fish Eye.Zamieszczone przez Diego
SERIO.
Albo chca robic tylko drogie szkla do FF co jest malo prawdopodobne, albo ktos w C. zaspal i przegapił nowego gracza - Sony & masa szkieł Minolty (r.i.p.) A to moze odbic sie czkawką.