najstarszych górali to chyba niewiele na tym forum, a mimo to wszyscy logicznie myślący dobrze wiedzą, że 40D pojawi się mniej więcej za rok, czyli u progu jesieni przyszłego roku :-)
Mozna nawet z dużą dozą prawdopodobieństwa przewidzieć co bedzie sobą reprezentowało, a mianowicie będzie to model klasy 30D z matrycą 10MPix, wbudowaną sprzątaczką i autofokusem z 5D. Przy pomyśnych wiatrach może pojawić się ISO w wizjerze lub/oraz AutoISO; natomiast mamy nadzieję, że nie zniknie monochromatyczny LCD z góry korpusu. I to by było na tyle...![]()
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 13-10-2006 o 09:11
Kolekcjoner - nie mam Plazmy HD ale ma ojciec, ja sprawiłem sobie LCD 32 bo wiekszy w moim małym gniazdku wygladałby kuriozalnie no i zona by wojowała :wink: ale po kupieniu XBox-a 360 i odpaleniu FightNight 3 zaliczyłem niezły wstrzas ale to co zobaczyłem na ekranie po zakupie Ghost Recon 3 Advanced Warfighter spowodowało totalny opad szczeki :smile: HD rulez :smile: choc na TV HD w PL jeszcze sobie poczekamy. Sprzet w obu przypadkach to Panasonic.
PS: Bill gej zrobił super maszynke z wyrypanym trym on-line.
EOT :smile:
Patrix, to był twardziel, trzymał sie wersji swojej wersji prawie przez tydzień ale wymiękł, czyżby Tequil miał teraz siać nadzieję![]()
hej
to ja dorzuce swoje: w sklepie, w któym pracuje, pojawił się chłopak - promotor z Canona, i twierdził, iż szkoleniowcy z Canon Polska w Wawce coś pobąkiwali
o nowej lustrzance...przełom październik/listopad....
Canon powinien ruszyć dupsko, bo np. 400D to wg mnie odgrzewany kotlet.
Liczę na coś w klasie D200... coś jak analogowy EOS 3 kiedyś...
Jeszcze nie "jedynka", ale już wyżej od 30D...
Ostatnio edytowane przez Teo ; 13-10-2006 o 10:51
Październik/Listopad? To ja stawiam na nowego 1Ds'a bo minęło już przeszło dwa lata
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
A moze to slawne wirtualne 40D bedzie wlasnie juz z FF matryca?
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
Nie wiem jak oni chca wsadzic af rozpoznajacy twarze do dslr'a, no ale w koncu oni wiedza lepiej co canon wypusci od samego canona
Zapomnieli o uszczelkach w wyzszym 5D![]()
...
A Eye control? Czemu nikt nie pisze o Eye-control a to akurat by mi sie czasem przydalo.