Strona 55 z 190 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Coś już napisał Awatar azael
    Miasto
    Tychy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Kosmetyke? A jak nazwiesz to co bylo po tradycyjnej akcji poltorarocznej po 20D? Przy tak niklych zmianach 20D>30D to ta kosmetyka teraz to co najwyzej moglo by byc zmienienie cyferek na pudelku. To co tam wypisuja o 10mpix czy strzepywaczkach brudowych to jest powazna zmiana i na nia trzeba czekac jeszcze rok
    Kosmetyka ONCE AGAIN??? :-D
    EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
    D700 / F80 + 14-200
    Pentacon Six + 50,80,180
    Bronica SQ-Ai + 50,80,150

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To co tam wypisuja o 10mpix czy strzepywaczkach brudowych to jest powazna zmiana i na nia trzeba czekac jeszcze rok
    Całe życie na to czekałem to i rok jeszcze wytrzymam

Początki nałogu

Domyślnie

Patrix to takie duze dziecko jeszcze dajmy mu sie wyszumieć ;-)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Patrix to takie duze dziecko jeszcze dajmy mu sie wyszumieć ;-)
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl
    ..::SieraQ::..

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kosmetyke? A jak nazwiesz to co bylo po tradycyjnej akcji poltorarocznej po 20D? Przy tak niklych zmianach 20D>30D to ta kosmetyka teraz to co najwyzej moglo by byc zmienienie cyferek na pudelku. To co tam wypisuja o 10mpix czy strzepywaczkach brudowych to jest powazna zmiana i na nia trzeba czekac jeszcze rok
    Wiesz co ja tam uważam, że jakby canon zawsze robił taką kosmetykę to to nie jest nic złego. Poprawili bardzo wiele rzeczy na które ludzie narzekali dodali to czego brakowało (może po za uszczelkami) - jak dla mnie te zmiany były dokładnie takie jakich oczekiwałem - nie wspominając już o lepszej ostrości zdjęć. Także nie ma co narzekać. Myślę że wróżby co będzie są o tyle trudne, że Canon ma w przyszłym roku podwójny jubileusz i będą chcieli zabłysnąć.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PatriX Zobacz posta
    W tym tygodniu zobaczycie 40D Obiecuję Wam ... :]
    Mial byc poniedzialek (praktycznie tez obiecywales), rozszerzasz to teraz na caly ten tydzien...
    Co nam napiszesz w niedziele, 8.10, wieczorem?

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mial byc poniedzialek (praktycznie tez obiecywales), rozszerzasz to teraz na caly ten tydzien...
    Co nam napiszesz w niedziele, 8.10, wieczorem?
    Cierpliwości ...
    ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków
    www.SIERAQ.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

PatriX, az tak dlugo zajmuje Ci dlubanie w photoshopie? Moze skonczysz juz to trollowanie z 40D? :>

Początki nałogu

Domyślnie

Wystarczy przejzec jego wszystkie poprzednie posty na tym forum aby stwierdzić ze to trol nad trole Ani jednego konstruktywnego posta...taki degenerat i nic pozatym,który dowartosciowuje sie przez pisanie bzdur o 40d =]

Mimo wszystko mam z niego ubaw po pachy..niech pisze
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec Awatar PatriX
    Miasto
    Poland, Rawicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien Zobacz posta
    Wystarczy przejzec jego wszystkie poprzednie posty na tym forum aby stwierdzić ze to trol nad trole Ani jednego konstruktywnego posta...taki degenerat i nic pozatym,który dowartosciowuje sie przez pisanie bzdur o 40d =]

Mimo wszystko mam z niego ubaw po pachy..niech pisze
    Dobra spoko ... Zamkinjmy ten temat ... Jak wyjdzie 40D to proszę wysyłać przeprosiny ... :P Pozdrawiam

Skończmy pisać na temat 40D ... Bo każdy sobie przez to tylko licznik nabija ... Proponuję przenieść ten temat gdzieś indziej albo pousówać wszystkie niepotrzebne posty na ten temat .... Nie tylko moje ale pozostałych użytkowników również...
    www.SIERAQ.digart.pl

Strona 55 z 190 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów