Koleś miał rację bo dzwoniłem do znajomego i w poniedziałek będzie miał nowiuśkie 40D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koleś miał rację bo dzwoniłem do znajomego i w poniedziałek będzie miał nowiuśkie 40D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Jak napisał nieodżałowany Bohumil Hrabal: "Jak się człowiek uchleje, to w Kersku też jest Kilimandżaro"
Nie wieżycie wasza sprawa ... Ja w poniedziałek już cenę będę znał ... I będą w świetnych cenach 30D ... PoZdrO
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
my ci chcemy tylko oszczędzić rozczarowań...;-)Nie wieżycie wasza sprawa ... Ja w poniedziałek już cenę będę znał ... I będą w świetnych cenach 30D ... PoZdrO
A zresztą...zabawię sie twoim kosztem w poniedziałek =)
Ostatnio edytowane przez alien ; 30-09-2006 o 18:05
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Ciekawe, że inni sprzedawcy nic nie wiedzą![]()
a ja slyszalem przeciezk ze ponoc w serwisach juz sa zakodowane papiery na dwa nowe korpusy, mowsze niz 400d, mozliwe ze to prawda... dla mnie ani wtedy sie swiat nie zawali ani slonce nie zacznie inaczej swiecic, ale conajmniej dziwne by bylo by w 6 miesiecy od premiery 30stki juz wypuszczali 40stke... pozyjemy zobaczymy...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
http://crunchgear.com/2006/09/05/can...d-info-leaked/
Jeszcze ktoś mi nie wierzy ?:/
www.SIERAQ.digart.pl