Strona 45 z 190 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Tak jeszcze na marginesie tego 40D najbardziej podoba mi się odpowiedź przedstawiciela canona. Zwłaszcza pierwsze zdanie dużo wyjaśnia .

"Please know that this camera is not scheduled for a release anytime soon that we know of, or if it even being developed at this time. The EOS 30D is still current, and will remain so for a while. I am sorry to say that your writer may have been misinformed.
    While we are no strangers to internet rumors, We ask you to please remove your posting on this camera, because it instructs consumers to not buy the EOS 30D, which we feel is not a good business practice." from Canon
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

U canona jak w zegarku. Puszka co 18 miesiecy. Ciagle powtarzam i ciagle jakies glupie ploty jakichs napalonych, ktorzy by juz cos nowego chcieli po pol roku.

A to ze nie ma 10mpix, czyscidelka na matrycy i paru ******* nic nie znaczy. Mozna walczyc nie tylko funkcjami ale i cena.
    ...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Co do ceny to mnie cały czas zastanawia kiedy 350D zacznie tanieć, bo narazie nie zauważyłem jakiś zmian z cenach :/ a że jestem na kupnie, to dość uważnie się przyglądam...
    Sam nie wiem czy czekać jeszcze z miesiąc może dwa czy kupić teraz, bo ceny i tak już bardziej nie pójdą w dół ???
    Wymarzony 400D już jest !!!

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Myślę że czekać ceny powinny lecieć zwłaszcza, że póki co to 400D jeszcze się nie pojawił w sklepach, a już ceny trochę pojechały. No a jak wyjdą kolejne 40D, 4000D i 40000D..........
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    No a jak wyjdą kolejne 40D, 4000D i 40000D..........
    ...to juz dawno 350'tki nigdzie nie dostaniesz nowej

Czekac na "taniej" albo "lepiej" mozesz bez konca.
    ...

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    ...to juz dawno 350'tki nigdzie nie dostaniesz nowej

Czekac na "taniej" albo "lepiej" mozesz bez konca.
    Też racja nie ma na to mądrych.
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Mysle ze to raczej bedzie:
    4000D
    400D
    40D
    3D
    1ds/1d albo super one/one rs

Od 3D w gore FF, 45 punktow AF i uszczelki. 1D mkII N to z duzym prawdopodobienstwem ostatnia puszka z cropem 1.3x. W trojce odkrecany grip albo wielkosc jak bonkowej Jedynki mimo wszystko sa za duze.

Wiecej nie ma sensu. Roznice w funkcjonalnosci byly by minimalne, roznice w cenach tez. Trzymanie prawie takich samych aparatow za prawie taka sama kase to tylko dodatkowy koszt. Lepiej jeden lepszy taniej.
    A canon i tak zrobi po swojemu :PPPP

pozdrowka
    Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Jedziesz gdziesz w niesamowite miejsce, nie wiesz, czy kiedys tam
    jeszcze bedziesz, a za pare lat 12MP pliki to bedzie zart przy istniejacych
    wtedy 39MP maszynach :-)
    ale sie usmialem snowboarder z tego zdania...:-P i co wtedy zamiast odbitki A1 do rodzinnego albumu zrobisz sobie cos znacznie wiekszego?;-)

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beachcomber Zobacz posta
    ale sie usmialem snowboarder z tego zdania...:-P i co wtedy zamiast odbitki A1 do rodzinnego albumu zrobisz sobie cos znacznie wiekszego?;-)
    To może pójść w inną stronę: z jednego zdjęcia zrobisz sobie kilka odbitek A1, wykorzystując wycinki zrobionego zdjęcia.
    350D | Canon 18-55/3.5-5.6 II | Canon 50 1.8 II | Canon 70-200/4L | Lowepro Nova 4 AW | reszta w planach...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

I na ścianę, i na ścianę (fototapeta)

Strona 45 z 190 PierwszyPierwszy ... 3543444546475595145 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów