Pierwsze bylo MM
edit: a nie.. mieli rowno 2000![]()
Pierwsze bylo MM
edit: a nie.. mieli rowno 2000![]()
nikon zadziałał?...nie sądze...jakbym dzisiaj miał wybór nikon d80 czy canon 20d to wzialbym tego drugiego z pocalowaniem w reke...Na allegro cena 350D jest juz na poziomie 2199. Import niezalezny pewno szybko pociagnie cene w dol (wyprzedaz na zachodzie). A wiec pytanie kto da pierwszy:
1999 za 350D i 3999 za 30D ?
Chyba jednak NIKON D80 zadzialal.
Osoby odpowiadajace za marketing w nikonie juz dawno powinny zostac zwolnione...to co sie tam wyrabia przez ostatnie pół roku przechodzi ludzkie pojęcie =) Jesli nikon d80 nie zejdzie z cena ponizej 3000 to bedzie mu bardzo ciezko....
Ostatnio edytowane przez alien ; 01-09-2006 o 13:48
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
"Confirmed new 5D with higher pixel sensor and more frames per second. (No other information) Will be shown at Photokina. To be released after Photokina"
to by mialo sens w polaczeniu z aktualna obnizka cen 5d...
zrodlo:
http://www.northlight-images.co.uk/Canon_1DS_MkIII.html
to nawet lepsze hehe
"I did know that they were working on the 85 f/1.2L and 50 f/1.2L that I told you earlier. Canon R&D is working on new DSLRs. We'll see 3D, successor of 5D and DRebel. I have no information about the 40D. They're also working on a series of non L wide angle lenses such as 24, 28, and 35. There're no plan, or I don't know, to replace 24L and 35L. R&D has many different groups working on different project. I only know one. So my information is only 70% accurate. Don't buy anything now especially the 30D and 5D. Dell is offering 25% off for the 5D. You should now why. The 5D successor is better than you can imagine. All DSLRs will have a big jump in performance. The pushed out the 30D just to buy time and fill the gap."
Ostatnio edytowane przez alx_80 ; 01-09-2006 o 14:08
dokladnieale z drugiej strony ceny ciagle spadaja na 1ds nigdy nie bedzie mnie stac na 5d moze bym uzbieral... a moze bedzie warto wstrzymac sie pol roku i dozbierac do 3d szczegolnie ze mam czym robic zdjecia a nie lubie zmieniac czesto body
![]()
no i ten 3d to juz sie robi prawie mit![]()
a co do cyklu canona to zawsze moze sie cos zmienic bo szczerze mowiac upgrade z 20d na 30d faktycznie wyglada jakby byl robiony troche "na szybko"