trzymajmy kciuki =))))
trzymajmy kciuki =))))
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
W ktoryms pdf'ie od canona istnieje tez 1Ds mkII NZamieszczone przez snowboarder
![]()
...
To raczej było wiadomo, że 400D to przygrywka. Nie dziwota, że go dali wcześniej, bo sony wymiata, a D80 tuż, tuż. Najbardziej zabawne to będzie jak 400D pojawi się w sklepach wcześniej niż D80
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
to nie jest zabawne, tylko w zasadzie mozna przyjac z wysokim prawdopodobienstwem za fakt zastany.Zamieszczone przez Kolekcjoner
Nikonowi od dluzszego czasu nie zdarzylo sie wprowadzic do sprzedazy modelu zapowiedzianego nie dalej niz kilka miesiecy wczesniej. a u Canona jest po bozemu: zapowiedz - na drugi dzien w wazniejszych sklepach, a na drugi tydzien juz w kazdej w budce z piwem w Socjalistycznej Republice Gornego Nilu ;-)
Powiem Ci akustyk, że dzień w którym Cię zabraknie na forum będzie jednym z najgorszych dla CBZamieszczone przez akustyk
:-D :-D
!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A co, mysleliscie ze Cwanon tak za darmo i bez powodu wsadzil do 400D AF z 30-tki??Zamieszczone przez snowboarder
Po mojemu to jest deklaracja napisana otwartym tekstem, ze nasterpca 30D bezie mial lepsiejszy uklad AF. Albo bedzie ta Bonkowa 3D-legenda.
Marcin
Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.
E... Pewnie miało być DIGIC i DIGIC II. Jakby anonsowali DIGIC III to z wielką pompą.Zamieszczone przez snowboarder
Tam w Canonie USA pewnie nieźle piją z okazji wczorajszej premiery: Nową 50/1.2L umieścili w dziele TELE: http://www.usa.canon.com/consumer/co...categoryid=153 :-)
O innych literówkach na ich stronie pisałem wczoraj.
A nie sądzicie przypadkiem, że Canon coś sobie zatrzymał z tych nowości na Photokinę?
Canon 5D, EF 24-105/f4L, EF 70-200/f2,8L IS, TC2xII, Speedlite 580EX, SanDisk 2GB 133x, B+W UV 010 MRC, Velbon Sherpa 750n, Lowepro Mini Trekker AW + Tamrac Lens case
Sądzimy.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Co do tego to nawet można postawić dolary przeciw orzechom że będzie i nawet wiadomo co!
Kapitan Wagner