Strona 38 z 190 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Początki nałogu

Domyślnie

trzymajmy kciuki =))))
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    DIGIC II (Digital Imaging Integrated Circuit) and DIGIC III
    W ktoryms pdf'ie od canona istnieje tez 1Ds mkII N
    ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

To raczej było wiadomo, że 400D to przygrywka. Nie dziwota, że go dali wcześniej, bo sony wymiata, a D80 tuż, tuż. Najbardziej zabawne to będzie jak 400D pojawi się w sklepach wcześniej niż D80.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    Najbardziej zabawne to będzie jak 400D pojawi się w sklepach wcześniej niż D80.
    to nie jest zabawne, tylko w zasadzie mozna przyjac z wysokim prawdopodobienstwem za fakt zastany.

Nikonowi od dluzszego czasu nie zdarzylo sie wprowadzic do sprzedazy modelu zapowiedzianego nie dalej niz kilka miesiecy wczesniej. a u Canona jest po bozemu: zapowiedz - na drugi dzien w wazniejszych sklepach, a na drugi tydzien juz w kazdej w budce z piwem w Socjalistycznej Republice Gornego Nilu ;-)
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    (...) a na drugi tydzien juz w kazdej w budce z piwem w Socjalistycznej Republice Gornego Nilu ;-)
    Powiem Ci akustyk, że dzień w którym Cię zabraknie na forum będzie jednym z najgorszych dla CB :-D :-D !
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

DIGIC III

Czyli ta "prawdziwa" nowosc moze sie jeszcze pojawic...
    A co, mysleliscie ze Cwanon tak za darmo i bez powodu wsadzil do 400D AF z 30-tki??
    Po mojemu to jest deklaracja napisana otwartym tekstem, ze nasterpca 30D bezie mial lepsiejszy uklad AF. Albo bedzie ta Bonkowa 3D-legenda.

Marcin
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

DIGIC III

z dzisiejszego komunikatu Canona:

To support its success, Canon designs, develops and manufactures its own lenses, image sensors, image processors and color rendering software. With consistently high annual investments in research and development, Canon continues to stay ahead of the market with its innovative imaging technologies, such as UA (Ultra High Refractive Index Aspherical) Lens Technology, the DIGIC II (Digital Imaging Integrated Circuit) and DIGIC III image processors, as well as Canon CMOS image sensors for the company's EOS Digital SLR cameras.

Czyli ta "prawdziwa" nowosc moze sie jeszcze pojawic...
    E... Pewnie miało być DIGIC i DIGIC II. Jakby anonsowali DIGIC III to z wielką pompą.
    Tam w Canonie USA pewnie nieźle piją z okazji wczorajszej premiery: Nową 50/1.2L umieścili w dziele TELE: http://www.usa.canon.com/consumer/co...categoryid=153 :-)
    O innych literówkach na ich stronie pisałem wczoraj.

Coś już napisał Awatar twi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A nie sądzicie przypadkiem, że Canon coś sobie zatrzymał z tych nowości na Photokinę?
    Canon 5D, EF 24-105/f4L, EF 70-200/f2,8L IS, TC2xII, Speedlite 580EX, SanDisk 2GB 133x, B+W UV 010 MRC, Velbon Sherpa 750n, Lowepro Mini Trekker AW + Tamrac Lens case

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Sądzimy.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co do tego to nawet można postawić dolary przeciw orzechom że będzie i nawet wiadomo co!
    Kapitan Wagner

Strona 38 z 190 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888138 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów