Troszeczkę przysnąłem. Jaki problem ;-)Zamieszczone przez caravaggio
Nie pamiętam dokładnie, chyba 92 zdjęciaZamieszczone przez caravaggio
Tym, że niewiem jakim algorytmem Canon wybiera, które ze szkieł, które ma w testach, wejdą do produkcji.Zamieszczone przez caravaggio
Nie ma to jak przeczytac posta ze zrozumieniem, nie? ;-)Zamieszczone przez DoMiNiQuE
Tyle, ze gietrzy wyraznie napisal, ze nie nalezy do tych 'innych' i nie zamierza byc potencjalnym nabywca nowego aparatu. Dlatego tez zauwazylem, ze w jego przypadku (patrz: odpowiedz na pierwszy cytat) narzekanie na zmniejszone rozmiary nowego aparatu jest mniej wiecej tak samo uzasadnione, jak narzekanie ze F16 wyciaga tylko ok. 2100 km/h, podczas gdy taki SR-71 jest o polowe szybszyZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
Wiesz caravaggio ja bym był ostrożny w ocenianiu co dla kogo jest uzasadnione, a co nie, zwłaszcza na podstawie tego co ktoś pisze na forum.
Z tych zdjęć (pomijając czy to PS czy coś innego) wynika niezbicie, że jedno co canon istotnego zmienił to dodali "Print Button".
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie tylko. 1/8000s, duzy wizjer!, wiekszy LCD, przyciski z 30D i korekra ekspozycji -/+3EV, nowy przycisk podswietlania i dioda od CF ktore dorysowalem na szybkoZamieszczone przez Kolekcjoner
Paremetry juz sobie sami wymyslcie
![]()
To jest dodatkowe potwierdzenie działania "Print Button"Zamieszczone przez piast9
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
>>dioda od CF
Nieprawda, nowy Canon bedzie dzialal na CF i SD :-)
A moze nawet HSD...
370 czy 400 D?
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Widze, ze z tego samego zrodla co jaZamieszczone przez MMM
![]()