Ja bym na rewolucje typu crop 1.3x w dwucyfrowej puszce czy "live view" w jedynce na waszym miejscu nie liczyl.
Ja bym na rewolucje typu crop 1.3x w dwucyfrowej puszce czy "live view" w jedynce na waszym miejscu nie liczyl.
...
40D, coś niewyraźnie dziś wyglądasz...
Prawdę powiedziawszy podziwiam szczelność przecieków. Ale pewnie zasługa polskiego hydraulika. Tak więc nie ma chyba sensu już przetupywać nerwowo z nogi na nogę - za 13 godzin nastąpi wstrzymanie oddechu, i... albo jęk zawodu albo krótkie yeach!.
Live view - choć dla mnie zbędny bajer - to zapewne dla reporterów rewelacyjne narzędzie. Być może właśnie to byłoby powodem podniesienia ceny...
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
To jest czasem przydatna rzecz ale pod warunkiem że wyświetlacz jest odchylany. Zakładając że rzeczywiście coś takiego ma się pojawić to znając bezczelność marketoidów Canona będzie wyglądać tak, że owszem podgląd będzie ale za to zmniejszą wyświetlacz po to żeby za 1,5 roku go łaskawie powiększyć, za z 3 lata dodadzą odchylany LCD i dzięki temu będą promować nowy model![]()
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 21-02-2007 o 22:12 Powód: Automerged Doublepost
Sądzę, że jednak jęk zawodu i zgrzytanie zębami...![]()
zadnego zawodu nie bedzie, kazdy onanista tu jak zbawienia czeka na ten parotygodniowy moment gdy 40d bedzie juz na polce a 30d bedzie starociem ale tez na niej bedzie polce tylko o 30% taniejoczekiwania biednych polskich kieszeni.
No ja też czekałem/czekam na coś w segmencie 5D/1DmkIII (jeśli FF) ... Ale skoro nic o nich nie słychać ... to niby do kiedy ja mam czekać ? Jesień ... Mi na wiosnę/lato 07 przydałby się FF ...cóż ... 5D trzeba będzie nabyć i zaoszczędzoną kasę w zmianę 70-300 na 100-400 ... ehh ... a miało być tak pięknie ; /
-| Canon 5D | Canon 7D |
-| 24-70L | 100-400L | 135L | 50/1.4 | 15-85EF-S | M42 | 580EX |
tutaj ciekawy link, pokazujacy gorki i dolki poszukiwanej frazy na google, w tym przypadku 'canon eos'
http://google.com/trends?q=canon+eos...ll&ctab=0&sa=N
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6