Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    - AD na co mi to jak trudniejsze brudy i tak trzeba szorowac/gruszkowac.
    Marketing

- nowy wyswietlacz...hmm ten z 30d chyba nie jest za stary wiec nie widze powodu do tak szybkiej zmiany, no moze bardziej energooszczedny?
    Nie wiadomo może OLED. Może większy???

- przy af-ie znow w punkty sie bawia... zamiast zrobic cos porownywalnego do nikona...
    Nie mogą dać bo crop nie ten . Ten AF z 5D by wystarczył.

- SD ehh...
    W sumie dziwne ale może być. Przynajmniej moja ślubna nie będzie mi podbierać kart .

- nowy wizjer, no no ciekawe co wymysla, baardzo chcialbym linie podzialu, zeby nie rownac horyzontu do punktow AF
    Nie wiem co tu można poprawić przy tej wielkości lustra no chyba, że przerobią to dokumentnie - w co akurat w przypadku canona bardzo wątpię.

- DIGICIII poprzedni sie wyrania w duzo wyzszych modelach wiec tez nie widze potrzeby.
    Może chodzi o większy bufor w RAW-ach - byłoby bardzo przyjemnie .

No i na koniec Jak w moim przypadku, 20d trzyma sie dobrze i tylko 2 Mpix mniej wiec chyba dalej nie bedzie update'u, niech ze w koncu wepchna tego FF-a w cos za 6000, bo tak to mimo wszytsko nie wielkie roznice...
    Jak dla mnie to by mogli spokojnie zostawić te 8 MPx.
    Canon w tym roku jest bardzo tajemniczy. Podobno nie dawali zbyt dużo sprzętu do testów w związku z tym może być bardzo mało wiarygodnych przecieków.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-02-2007 o 18:52
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów