Strona 111 z 190 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    oskarkowy, dostałeś już to cudo do testów ?
    Wychodzi na to, że trochę za wcześnie się pochwaliłem (ale takie dostałem info).
    Jak pisałem, akcja jest czysto grzecznościowa i zupełnie ode mnie nie zależna.
    Sprzętu jeszcze nie ma w Polsce, Arek nawet nie wie, co to za maszynka. Ma być nowa pucha i dwa nowe szkiełka. Kiedy? Może za parę dni, może za tydzień. Po prostu komuś wcześniej coś się z terminami obsunęło i teraz trudno coś ustalić.
    Jak tylko sprzęt przyleci do Polski, to myslę, że bez problemu powrzucam sample i jakiś konkretny opis.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

"Bolesność mięśni" tutaj > http://canon-board.info/showthread.php?t=18982

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    myslę, że bez problemu powrzucam sample i jakiś konkretny opis.
    Mysle, ze bedzie totalne embargo informacyjne, jak zwykle. Ale w zupelnosci wystarczy jak bakniesz "sa uszczelki, jest nowy af, wiecej mpix" bez zaglebiania sie w detale.
    ...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak półtora roku temu wypuszczali 5tkę, to udało mi się tutaj powrzucać sample sporo przed premierą. I nikt nie krzyczał.
    Nawet nie wiesz, jak chciałbym pojawić się z taką informacją: "Ja ta, nic nie wiem, ale podobno są uszczelki, EC, więcej pixeli i AF z jedynki"
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Jak półtora roku temu wypuszczali 5tkę, to udało mi się tutaj powrzucać sample sporo przed premierą. I nikt nie krzyczał.
    Nawet nie wiesz, jak chciałbym pojawić się z taką informacją: "Ja ta, nic nie wiem, ale podobno są uszczelki, EC, więcej pixeli i AF z jedynki"
    i było sie odzywac?
    teraz Cie zjedza jak nie daj Boże jednak nie dostaniesz aparatu albo co gorsza 100 stronnicowy cyrograf do podpisania włąsną krwią iż nie napiszesz do dnia premiery nawet słowa Canon, nie bedzie uzywał cyfr od 0 do 60 oraz wszystkich slów powiązanych nawet luźno z fotografią
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    i było sie odzywac?
    teraz Cie zjedza jak nie daj Boże jednak nie dostaniesz aparatu albo co gorsza 100 stronnicowy cyrograf do podpisania włąsną krwią iż nie napiszesz do dnia premiery nawet słowa Canon, nie bedzie uzywał cyfr od 0 do 60 oraz wszystkich slów powiązanych nawet luźno z fotografią
    prywatnej poczty nie filtruja
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    i było sie odzywac?
    teraz Cie zjedza jak nie daj Boże jednak nie dostaniesz aparatu albo co gorsza
    Rozumni nie będą mieli problemu z przyswojeniem słowa: "niedałosie", na opinii pozostałych średnio mi zależy
    Ale jestem dobrej myśli. W końcu canon musi jakoś delikatnie zasugerować większości z nas, że czas sumować możliwości na lokatach.
    Jarek

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Rozumni nie będą mieli problemu z przyswojeniem słowa: "niedałosie", na opinii pozostałych średnio mi zależy
    Ale jestem dobrej myśli. W końcu canon musi jakoś delikatnie zasugerować większości z nas, że czas sumować możliwości na lokatach.
    Tak czy tak - Oj czas, czas .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Oskarkowy moze wiesz albo sie domslasz jaka bedzie cena tego nowego cudenka?
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W końcu canon musi jakoś delikatnie zasugerować większości z nas, że czas sumować możliwości na lokatach.
    Na jutro mam umowione spotkanie z doradca klienta w banku u siebie... zgadnij po co .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers Zobacz posta
    Oskarkowy moze wiesz albo sie domslasz jaka bedzie cena tego nowego cudenka?
    Słyszałem, że nie ma być wyższa, niż 5D na starcie (ok. 12.000zł). Ile w tym prawdy - nie wiem.
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Na jutro mam umowione spotkanie z doradca klienta w banku u siebie... zgadnij po co .
    Żeby zapewnić kotom właściwe warunki bytowe?
    Jarek

Strona 111 z 190 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów