Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
widzisz ja jako samiec najbardziej polubialem ta zielona sukienke :P
Sukienka sama w sobie jest bardzo ładna, a polubiłeś ją po podkreśla ładną figurę Natalii... Ech faceci! Patrzcie także w oczy dziewczynom!

i np zobacz na te zdjecie...dla mnie to super gra kolorow...
To prawda - bardzo ładne. Ale spójrz na buzię Natalii w powiększeniu i zobacz jak ten seledyn zmienił jej tonację! Mój syn mi kiedyś pokazał takie doświadczenie: położył w pewnej odległości od siebie pomidora i cytrynę, po czym kazał popatrzeć, jak pomidor wpływa na kolor cytryny i odwrotnie. Zrób sobie to samo - rozkładaj przed twarzą modelki suknie w różnych kolorach i obserwuj, jak wpływa to na jej karnację w zależności od odcienia skóry na skrócie perspektywicznym. Niektóre kolory będą dodawać urody, niektóre ujmować. Po pewnym czasie jeden rzut oka na twarz dziewczyny Ci wystarczy.

mam jeszcze zdjecia z czerwona sukienka "w rekawie" ;-)
Jeżeli to sukienka w zimnym kolorze pomidora odmiany "malinówka" - może nie być dobrze... Ale pokaż, obadamy...

a z tym zafarbem na glowie zgadzam sie...dla mnie to kasztan lub ciemny braz :-) tipsy tez mi sie nie podobaja bo powinno ich nie byc
A widzisz - sam widzisz!
A tipsy mogą być pod wzgledem estetycznym, kwestia koloru jedynie. Niemniej zdradzają... niechęć do pracy, co może źle zadziałać w rozmowie o pracy na przykład. Ale to już inna opowieść..

no wlasnie tutaj jest w wiekszosci przypadkow problem kiedy pracujesz z dopiero co poznana dziewczyna albo 100% amatorka...
Najważniejszy jest dobry nastrój plus 1/4 autentycznego rozbawienia. Jak to osiągniesz - nawet z amatorką zrobisz fajne zdjęcia. Acha! Mała wskazówka - w każdej kobiecie jest mała dziewczynka uwielbiająca się wygłupiać - wykorzystaj to!