Sukienka sama w sobie jest bardzo ładna, a polubiłeś ją po podkreśla ładną figurę Natalii... Ech faceci! Patrzcie także w oczy dziewczynom!
To prawda - bardzo ładne. Ale spójrz na buzię Natalii w powiększeniu i zobacz jak ten seledyn zmienił jej tonację! Mój syn mi kiedyś pokazał takie doświadczenie: położył w pewnej odległości od siebie pomidora i cytrynę, po czym kazał popatrzeć, jak pomidor wpływa na kolor cytryny i odwrotnie. Zrób sobie to samo - rozkładaj przed twarzą modelki suknie w różnych kolorach i obserwuj, jak wpływa to na jej karnację w zależności od odcienia skóry na skrócie perspektywicznym. Niektóre kolory będą dodawać urody, niektóre ujmować. Po pewnym czasie jeden rzut oka na twarz dziewczyny Ci wystarczy.i np zobacz na te zdjecie...dla mnie to super gra kolorow...
Jeżeli to sukienka w zimnym kolorze pomidora odmiany "malinówka" - może nie być dobrze... Ale pokaż, obadamy...mam jeszcze zdjecia z czerwona sukienka "w rekawie" ;-)
A widzisz - sam widzisz!a z tym zafarbem na glowie zgadzam sie...dla mnie to kasztan lub ciemny braz :-) tipsy tez mi sie nie podobaja bo powinno ich nie byc![]()
A tipsy mogą być pod wzgledem estetycznym, kwestia koloru jedynie. Niemniej zdradzają... niechęć do pracy, co może źle zadziałać w rozmowie o pracy na przykład. Ale to już inna opowieść..
Najważniejszy jest dobry nastrój plus 1/4 autentycznego rozbawienia. Jak to osiągniesz - nawet z amatorką zrobisz fajne zdjęcia. Acha! Mała wskazówka - w każdej kobiecie jest mała dziewczynka uwielbiająca się wygłupiać - wykorzystaj to!no wlasnie tutaj jest w wiekszosci przypadkow problem kiedy pracujesz z dopiero co poznana dziewczyna albo 100% amatorka...