to jest Mala Fatra i robione nie tym sprzetem co w stopce ale zgadzam sie z Toba zdjecia sa slabe bo zrobilem juz lepszemoja galeria na CB ciagnie sie troche wiec beda knoty roznego rodzaju ale ja sam patrze na te pierwsze zdjecia z usmiechem nawet jak sa kiepskie bo zawsze moge poddac sie pewnej ocenie ile krokow zrobilem naprzod... zauwazam tez w pierwszych zdjeciach fatalne braki w obrobce... po przejsciu na dobry monitor zaczalem poprawiac stare zdjecia bo byly fatalne pod wzgledem kolorystyki/kontrastu... musialbym podmienic w galerii fotki na poprawione ale mi sie nie chce
wracajac do tematu zdjecia gorskie, kwatki, ptaszki itd klepie nadal ale na lamy CB bede wlepial tylko ludzi dlatego ostatnich moich landszaftow, wschodow, robaczkow itp nie uraczycie... priorytet to dla mnie czlowiek a cala reszta to przygoda :-)
uprawiam "pozowany" portret i nie przepadam za fotkami zlapanych ludzi na festynie ;-) tak mysle nad tym zdaniem "portret bez duszy to...nieudany portret". ja wpatrujac sie w niektore swoje portrety wyczuwam jakas aureolke nad nimi :-) wszystko zalezy od spojrzenia i nastawienia widza...
a z moich ulubionych polskich pozowanych portrecistow ktorzy niezle szopuja hehe i naprawde maja dobre oko i wyczucie jest Leszek Kowalski... mam nadzieje ze kiedys doscigne faceta
Ja dziekuje Ci za Twoj komentarz i nie czuje urazy :-) kazdy ma inne spojrzenie i inaczej odbiera niektore rzeczy... dla Ciebie Twoja galeria pewnie bedzie ta wlasciwa a ja niestety przechodz kolo niej bez entuzjamu, masz dobre zdjecia i z pewnoscia dobry sprzet ale mimo wszystko to nie jest do konca w moim klimacie :-) nie bede pisal co mi sie nie podoba bo nie chce wychodzic na zlosliwca :-)
Przyjmuje na klate i powiem tak :-) w przyszlym sezonie beda lepsze fotki![]()
dzieki i wzajemnie!
no wlasnie u mnie jest co innego, brak sentymentow bo sesji mam za duzo :-) ja widze gdzies blysk w oczach, ulozenie torow hehe czy inne linie/krzywe a ludzie przechodza obok tego obojetnie...
pozdrawiam!
Wojtek