Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
Sukienka sama w sobie jest bardzo ładna, a polubiłeś ją po podkreśla ładną figurę Natalii... Ech faceci! Patrzcie także w oczy dziewczynom!
ja tylko patrze w oczy bo lapie je na swoje cuda haha a tak powaznie mowiac to fajnie sie pesza a nie ma nic lepszego na swiecie jak zarumieniona dziewczyna

To prawda - bardzo ładne. Ale spójrz na buzię Natalii w powiększeniu i zobacz jak ten seledyn zmienił jej tonację!
OK pobawie sie ten sposob co powiedzialas...zaraz przetestuje na warzywach

Jeżeli to sukienka w zimnym kolorze pomidora odmiany "malinówka" - może nie być dobrze... Ale pokaż, obadamy...
fajna krwista marry pokaze po weekendzie... musze rawa wywolac...

A tipsy mogą być pod wzgledem estetycznym, kwestia koloru jedynie. Niemniej zdradzają... niechęć do pracy, co może źle zadziałać w rozmowie o pracy na przykład. Ale to już inna opowieść..
jest moda na brak tipsow tudziez krotkich i takich w jednym odcieniu... to wszystko dowiedzialem sie z forum o modelek jedna cud maline dziewczyne tak zjechali za tipsy ze zdebialem!

Acha! Mała wskazówka - w każdej kobiecie jest mała dziewczynka uwielbiająca się wygłupiać - wykorzystaj to!
alez mi sie was podwinal no bo widzisz...ja to taki pies na baby... wkrecam taka akcje ze hoo hoooo

a tak na marginesie to dzisiaj co chwile spotykam sie z tym ze kobieta nie potrafi sie zaprezentowac czy mowiac nie ladnie "sprzedac" swoj wizerunek... chodza zgarbione, nie wiedza co maja robic z oczami, jakie minki strzelac itd itd nawet glupie wsadzenie sobie palca w usta czy tez oblizanie warg to jest sprawa nie do przejscia... sexapilu uczymy je my mezczyzni! dobra uciekam do pracy!