Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Wątek: [c42] moje strzaly

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Natalię przeniosłem tutaj.
    http://canon-board.info/announcement.php?f=51&a=17
    pkt 1:rolleyes:
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Natalię przeniosłem tutaj.
    http://canon-board.info/announcement.php?f=51&a=17
    pkt 1:rolleyes:
    to skasuje te zdjecia... nie chce ich w swojej galerii... SKASUJ caly watek pt "natalia"!

pkt1.
    "Wątek w "Naszych fotografiach" można zakładać nie częściej niż raz na dwa tygodnie. Moderatorzy mają prawo zamykać lub kasować wątki umieszczane bez zachowania limitu czasowego."

pierwszy raz umiescilem tam swoje fotki... wiesz co ludzie mysla nt nadgorliwosci? :-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42 Zobacz posta
    pierwszy raz umiescilem tam swoje fotki... wiesz co ludzie mysla nt nadgorliwosci? :-)
    A wiesz co ludzi myślą na temat bałaganienia?

Te zasady nie są dla moderatorów, by mogli się na użytkownikach wyżywać ze swoją nadgorliwością.
    Te zasady są po to, by nasze forum różniło się czymś od forum onetu .
    I trzeba ich pilnować równo każdemu, bez nadgorliwości tylko komunistycznie , bo jak raz przymkniesz oko, to stworzysz precedens i później będą pretensje "a jemu to pozwoliliście" .

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Hmm.. Szczerze powiedziawszy, wszedłem tutaj dopiero, gdy zobaczyłem wątek w "Battle Cage", w którym wyzwałeś Van'a na pojedynek, a to z prostego powodu; chciałem zobaczyć jakie macie szanse:-)

Ogólnie galeria bardzo mi się podoba, zdjęcia raczej robione spontanicznie, ale z głową, dośc przemyslane kadry, kompozycja ok, widac sobie radzisz..:-) IMHO dużą rolę odgrywa tutaj uroda modelek, bo faktycznie dzięki nim chce się jeszcze bardziej te zdjecia ogladać.

Wybacz, że tym razem wstrzymam się z dogłębniejszą krytyką (tak głupio odwoływac się do zdjęć przed lat:-)), w tym momencie mogę Ci powiedzieć jedynie, że galeria mi się podoba (momentami bardzo), i dopiero jak wrzucisz coś z aktualnych serii, to napisze parę słów więcej.

Pozdrawiam

PS: Może ten drugi wątek jest nowszy? nie wiem, nie sprawdzałem, już lecę..:-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów