-
no to tak całkiem szczerze
Tatry: kadry chaotyczne, ujęcia mało ciekawe, zdjęcia wyprane, pierwsze wypalone...napewno da się tym aparatem w tych warunkach dużo lepsze zrobić.
Przyroda: duzo lepsze technicznie ale znów mało ciekawe ujęcia. brak pomysłu. ptaki fajne ale nie w tych kadrach. kwiaty mało porywające, zwykłe, jak tysiace innych na wielu smieciarskich portalach.
Portret: zwykłe, bez klimatu, pozowane jak do albumu rodzinnego a nie szerszej wymagającej publiczności. To portret wiec nie wystarczy ot tak pstryknąc i jak jest ostre to ok. portret bez duszy to...nieudany portret.
Niechce żebyś pomyślał że jestem złośliwy, chamski i zakochany w sobie. Wszystko co Ci napisałem to moja subiektywna opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać. jeśli podobaja ci się swoje zdjęcia to bardzo dobrze. ja poprostu wyrzuciłbym takie z dysku. Mało zrobiłem dobrych zdjęc w życiu ale wiem jakie widzieć bym chciał. To na pewno nie takie. Jeśli potrafisz krytycznie spojrzeć na siebie to z pewnością juz niedługo zobaczysz swoje dzisiejsze niedomagania.
Życzę wielu wspaniałych zdjeć.
Pozdrawiam!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dochodzi oczywiście jeszcze sentyment do pewnych sesji, znam to doskonale. Nazywam to skarzeniem autorskim.
Ostatnio edytowane przez amroz ; 05-11-2007 o 20:10
Powód: Automerged Doublepost
Uprawnienia umieszczania postów