Kolega dobrze kombinujeZamieszczone przez mattnick
Ale ja jednak obstawiam USS Enterprise we wczesnej wersji beta
![]()
Kolega dobrze kombinujeZamieszczone przez mattnick
Ale ja jednak obstawiam USS Enterprise we wczesnej wersji beta
![]()
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
prędzej Star Destroyer klasy Victory - pierwsze i ostatnie, które mogły wchodzić w atmosferę![]()
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
Pozostale tez mogly... jednorazowoZamieszczone przez Encor
![]()
To latające cudo jest bardziej przydatne niż całe stado innych samolotów. I do tego baaardzo pilnie strzeżone bo jest głównym celem do zniszczenia przez ewentualnego przeciwnika. Widziałem taki ostatnio na pokazach w Holandii, niestety nie latał choć można było wejść do środka.
FOTOINKWIZYTOR
Ciekawe czy te samoloty mają przerobione na GAZ, bo w sumie jak nieprzerwanie to pewnie muszą się liczyć z tanim tankowaniem :-D Tymbardziej w PLZamieszczone przez Encor
A może to poprostu ten 'talerz', to zwyczajny nadajnik z HEYAH![]()
BTW, samolocik robi wrażenie. Ciekawe ile ta bestia kosztuje? I czy jedna z droższych?
moga tez latac ze swoim karnistrem ;-)Zamieszczone przez Zielony
click
MasakraNiezłe akrobacje.
Swoją drogą ciekawe ile litrów idzie w powietrze, zanim dobrze trafią do 'dziurki' :-D
Jak coś idzie w powietrze, wtedy załoga łapie wiadra i to łapie. Nic się nie marnuje. A jak dla mnie to w tym czymś okrągłym, co wy nazywacie radarem były przeprowadzane obrady okrągłego stołu![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Podejrzewam, że wbrew pozorom ani kroplaZamieszczone przez Zielony
lub naprawdę śladowe ilości. Ale niech się spece wypowiedzą
![]()
AFAIK przy podłączaniu nic nie leci w powietrze - końcówki są magnetyczne, czy coś - no i nic nie leci dopóki układ nie jest połączony i uszczelniony. Za to przy odłączaniu troszkę ulatuje. Ale niewiele
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.