Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Monitory, stanowiska z monitorami - luźne rozmowy

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Odszumianie SI w Ligtroom - czas

Ja mam trzy monitory i nie wyobrażam sobie mieć mniej. Czasem podłączam czwarty monitor i wtedy mam piękny widok na skrzydło lecąc samolotem w symulatorze lotu.

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Ja mam trzy monitory i nie wyobrażam sobie mieć mniej. Czasem podłączam czwarty monitor i wtedy mam piękny widok na skrzydło lecąc samolotem w symulatorze lotu.
    MS Flight Simulator czy DCS World?

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez WzW Zobacz posta
    MS Flight Simulator czy DCS World?
    X-Plane 12 a do tego na trzech minitorach Project Cars 2, rFactor 2 i chyba najlepszy symulator wyścigowy jaki powstał Assetto Corsa Competizione.

Bywalec

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    X-Plane 12 a do tego na trzech minitorach Project Cars 2, rFactor 2 i chyba najlepszy symulator wyścigowy jaki powstał Assetto Corsa Competizione.
    X-Plane nie znałem (coś tylko słyszałem), ale rzuciłem okiem do ciotki Google i piszą, że to "Simulation Done Right", więc może być ciekawie. rFactor 2 - kompletnie nie znam. Project Cars 2 nie grałem nigdy. Natomiast mogę potwierdzić, że Assetto Corsa jest po prostu super! W symulatorach jazdy też korzystasz z kilku monitorów?

Powinieneś pomyśleć o mocowaniach do tych monitorów, są takie ramiona ustawiane pod dowolnym kątem. Bo ze stołka w końcu Ci kiedyś spadnie ten monitor
    Ostatnio edytowane przez WzW ; 15-02-2024 o 13:36

Uprawnienia umieszczania postów