Profesjonalna torba na Twój aparat zapewni Ci bezpieczny i wygodny transport.aNareszcie Twoje obiektywy wolne od rys i zadrapań dzięki profesjonalnym zaślepkom.Czy to nie chore?Chroń swoje obiektywy w profesjonalnych pokrowcach.
Profesjonalna torba na Twój aparat zapewni Ci bezpieczny i wygodny transport.aNareszcie Twoje obiektywy wolne od rys i zadrapań dzięki profesjonalnym zaślepkom.Czy to nie chore?Chroń swoje obiektywy w profesjonalnych pokrowcach.
Ja dodam ostrzeżenie - może się mylę, ale lepiej dmuchać na zimne: licytowałem pewien obiektyw na aukcji użytkownika bimarco71. Po przejrzeniu poprzednich aukcji nabrałem podejrzeń, że z innego konta (praktycznie bez wystawionych komentarzy) on sam albo ktoś dla niego specjalnie na jego aukcjach podbijał cenę licząc, że pozostali uczestnicy aukcji jeszcze ją przebiją, aż uzyska satysfakcjonującą go cenę.
Siem de i kilka obiektyvoof
http://allegro.pl/canon-450d-obiekty...778900767.html
Nie ma cie jakiegoś przeczucia, że to może być sprzęt kradziony?
Jest również napisane, że ładowarka i bateria nie są oryginalne, ale co tam...
7D+BGE7, 10-22, 24-105L, 100L, 70-200L II, TCx2III, 580II.
Poproś o nr fabryczny body, to się przekonasz. Jak coś jest nie tak, to raczej się nie doczekasz![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII