Było 8 stron do tyłu.
Było 8 stron do tyłu.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
pranie pieniędzy....
koszy dla firmy![]()
.....uczciwie tyram na szczęście
No coż, nie byłem pewien, czy to się nadaje do hydeparku, czy tutaj, ale zważywszy na zamieszczony opis, TA aukcja dość mocno mi śmierdzi![]()
Chyba że się mylę i chodzi tu tylko o porządne zabezpieczenie obiektywu przed rdzą ;-)
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
Chyba jednak nie - drugie zdanie opisu (chociaż to bardziej nadaje się do dowcipu, a nie do aukcji podejrzanych)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Myślę, że to zwykla literówka przy słowie "głównie", a literka 'w' przed nią to może niedokończona myśl autora, który chciał dopisać gdzie był używany obiektyw, ale albo zapomniał albo może zrezygnował i zapomniał usunąć literkę... Robicie z igły widły![]()
Opis czytałem, ale przeczytałem chyba to, co autor chciał napisać, a nie co faktycznie napisał. No cóż, po raz kolejny przekonuję się, że poniższe jest prawdą:
Zdognie z nanjwoymszi baniadmai perzporawdzomyni na bytyrijskch uweniretasytch nie ma zenacznia kojnoleść ltier przy zpiasie dengao sołwa. Newajżanszjie jest to, żbey prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Dzijee sie tak datgelo, że nie czamyty wyszistkch lteir w sołwie, ale cłae sołwa od razu.
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Dlatego też napisałem, że bardziej pasuje to do wątku o dowcipach .
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...