Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Widok wątkowy

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beniamin2 Zobacz posta
    nie do końca się zgodzę
    ....sprzęt którego nie ma sprawia już kłopot w wysłaniu....może to idiotyczne ale w jakimś stopniu może przerastać ich intelektualny zasób działania. (nie godzili się na taką opcję).
    Zmienia również to że pieniądze tracisz dopiero w momencie otrzymania przesyłki...i masz świadka - (oprócz figi oczywiście) przez co dochodzenie jest prostsze.
    Zabezpieczenie oczywiście żadne ale prawdopodobieństwo mniejsze....a to już ważne!
    Myślę , że człowiek ten nie należy do ograniczonych - jeśli chodzi o jego "główkę". Z kolei - odnośnie świadków jest powiedzenie - nie raz świadek jest gorszy niż złodziej !.
    Ciekawe , skąd się to powiedzenie wzięło ?.
    Jeśli zaś chodzi o sądzenie się - to osobiście - po siedmiu latach sądzenia się z ZUS , mam jak na razie dość . Muszę zrobić sobie przerwę . Dlatego wolę unikać takich dwuznacznych sytuacji . Sprzęt jednak kupuję u sprawdzonych ludzi i jeszcze nigdy się nie zawiodłem - nie mówiąc już o takich problemach , jak te opisywane .
    Rozumię jednak tych , którzy szukają okazji taniego kupna .
    TYLKO WIĘCEJ ROZWAGI !! .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Czy to ważne kiedy tracę kasę - jeśli w ogólnym rozrachunku ją mam stracić ?.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jak to ma być pociecha , że tracę dopiero po odbiorze przesyłki ?.
    Ostatnio edytowane przez wlodal ; 24-04-2011 o 18:32 Powód: Automerged Doublepost
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Uprawnienia umieszczania postów