Hmmm, no to zostaje Żytnia.
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
Dosyć ciekawe stwierdzenie po czym wnioskujesz że jest zajechany?(pytam poważnie:-D)
Po exifie widać że właściciel kupił 5d mark II i to pewnie jest powodem sprzedaży.
Nie widzę w tej aukcji nic podejrzanego , żeby nie było nie mam w mojej wypowiedzi żadnego "interesu" (nie znam sprzedającego)
No nie bardzo, jak Sprzedający daleko od Kupującego
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Po wyglądzie - jedna strona błyszcząca a druga matowa na pierwszej focie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W tej aukcji nie ma nic podejrzanego - jaki aparat taka cena.
Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 10-01-2011 o 20:55 Powód: Automerged Doublepost
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Potrzebuję pilnie Waszej porady! Od 2 tygodni uganiam się za canonem 50mm 1.4 Zamawiałam w kilku sklepach - albo nie ma na magazynie, albo trwa inwentaryzacja. Dziś znalazłam taka aukcję, czy wydaje się Wam ona podejrzana?
http://allegro.pl/canon-ef-50mm-1-4-...406700354.html
Nie znam gościa, obiektyw jest używany, stan niby idealny. Problem w tym, ze jest na licytacji, więc w razie problemów, nie będę mogła go zwrócić (zwrot dotyczy "kup teraz"). Proponujecie czekać dalej?
Dla mnie koleś jest dziwny bo wystawił kilka dni tem 5D z takim opisem - http://allegro.pl/canon-5d-bdb-stan-...400892922.html
do dziś go nie dodał i na maila też nie odpisuje
Canon 5D / C50 1.8 / S17-35 2.8-4 HSM / C100-300 USM / Helios 44M-4 + Radziecki Mieszek / 430EX
A na aukcjach kupa innego sprzętu, kilka puszek, Canon Nikon, wszystkie mało używane, zawsze z filtrem, przy części sprzętu wprost pisze że on go używał. Ponadto w ofercie jakieś narty i inne graty.Zamieszczone przez plast01(allegro)
Nie chcę oskarżać człowieka ale dla mnie to mało wiarygodne. Wygląda na handlarza bez zarejestrowanej działalności gospodarczej, nawet strony "o mnie" nie chciało mu się zrobić.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj