ja tam kupuję nieoryginalne ładowarki do telefonów i żyję
ja tam kupuję nieoryginalne ładowarki do telefonów i żyję
A ja zacząłem ostrożnie do nich podchodzić odkąd zobaczyłem raz w telewizji reportaż o kobiecie, która w trakcie ładowania telefonu rozmawiała przez niego, telefon eksplodował (bodajże akumulator) i wyrwało jej kawałek barku, ucho wraz z kawałkiem głowy oraz rękę. Wyglądało to masakrycznie. Aha - ładowarka była nieoryginalna.
był 350D, 4D, 7D - jest 5D
Dodatkowo jest napisane: "Zdjęcia te przedstawiają realny wygląd produktu." - podejrzewam, że gdyby sprzedający nie miał na myśli nierealnego wyglądu, powstrzymałby się od napisania tego zdania.
Warto też zauważyć, że prezentowane zdjęcia, wg danych EXIF, zostały zrobione w maju tego roku.
Miałem tą ładowarkę,niestety nie działała prawidłowo.
Sprzedawca jest ok. bez problemu zwrócił pieniądze.
Byłby jeszcze bardziej ok. jakby dał wcześniej znać, że nie jest oryginalna.
Zabawy z odsyłaniem sprzętu i pieniędzy nie lubi chyba nikt...
Witam wczoraj na allegro pojawił sie CANON 1D MarkIII kwota 5499 zł za body /kontakt telefoniczny sekretarka /wyslałem zapytanie o numer serii i dodatkowe dane . W odpowiedzi otrzymałem że krajowy ma 2 lata przebieg 120 tyś w dobrym stanie i są papiery o numerze zapomniano napisać .Na drugi dzień dzwoni telefon inny numer telefonu czy nadal jestem zainteresowany zakupem - Więc ok umawiam się na zakup proszę o zabranie dokumentów f.v zakupu i gwarancja i nagle zaczynaja się schody że f.v brak gwarancja nie czytelna zniszczona- przypadkowo mówie sobie hmmm ok zastrzegam przy tranzakcji spisanie umowy kupna sprzedaży bez problemu w odpowiedzi tel. nagle na 20 minut przed przyjazdem telefon że brat już sprzedał za 5100 że sie nie zgadali/aukcja na allegro zmienia opis i znikają wszystkie zdjęcia sprzetu po 2 minutach zmienia status na zakonczoną . Jak dla mnie to ściema lub kradziony sprzęt jestem w trakcia sprawdzenia numeru seryjnego o ile jest prawdziwy .
http://allegro.pl/show_item.php?item=1366854804
Pozdrawiam forum .
Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RT
Raczej nie kradziony,ale...
sprzedający to handlarz i lepszy cwanaiak, był też tu, ale został "pogoniony"![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Co myślicie o tej aukcji ?
http://allegro.pl/super-okazja-canon...373252314.html
lokalizacja "tylko wysyłka" i jeszcze ta tytytka na obiektywie![]()