Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

nastepna aukcja "odwolywacza"
    tutaj zmienil zdanie
    musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
    nowa aukcja
    "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli"

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoku Zobacz posta
    tutaj zmienil zdanie
    musiał jeszcze raz zmienić zdanie bo obiektyw wystawiony ponownie na allegro. z innego konta, bo tamto jest zawieszone.
    nowa aukcja
    Najwyraźniej ktoś się wkurzył i zgłosił problem obsłudze serwisu aukcyjnego. Pewnie zamknęli mu konto za niepoważny powód odwołania aukcji i dobrze.
    Niecierpię takich ludzi, którzy zwodzą innych i kombinują
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoku Zobacz posta
    tutaj zmienil zdanie
    nowa aukcja
    Witam
    To ja kupiłem ten obiektyw na aukcji gdzie jest napisane "zmieniłem zdanie"
    W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
    Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.

Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.

Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:

Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki1000 Zobacz posta
    Witam
    W sumie to nie widziałem nawet tej aukcji bo obiektyw był wystawiony tu na forum w dziale sprzedaż. Jestem z Rzeszowa więc się spotkałem ze sprzedającym, przetestowałem i kupiłem.
    Wpadło mi niespodziewanie zlecenie w Ratuszu gdzie nie ma za dużo miejsca i z moją 35L bym się nie zmieścił. Cena była ok więc się nawet nie zastanawiałem.

Zlecenie załatwione więc obiektyw idzie pod młotek. Wystawiłem na allegro: to ta druga aukcja z cytatu i dalej poluje na 16-35L II w dobrej cenie.

Także ktoś tu źle coś sobie w głowie wykombinował, nie każda aukcja to wałek :rolleyes:

Pozdro
    Historyjka pierwsza klasa

Bywalec Awatar maki1000
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    Historyjka pierwsza klasa
    Sugerujesz, że coś sobie wymyśliłem?
    Ja swoje słowa firmuję swoim nazwiskiem, nie jestem anonimowy w sieci jak Ty ;-)

Domyślnie

Sugerujesz, że coś sobie wymyśliłem?
    Ja swoje słowa firmuję swoim nazwiskiem, nie jestem anonimowy w sieci jak Ty ;-)
    Nic nie sugeruję, tylko napisałem, że super historyjka.

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Kolejny wielbiciel odwoływania, a do tego link do aukcji powiesił na naszym forum.
    http://allegro.pl/show_item.php?item=1218140572
    7D mark II; C17-55 f/2,8; C 70-200 f/2,8 IS II; C 85 f/1,8; C 10-22, 430EX II
    Moje fotki www.gasin.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ergo5218 Zobacz posta
    Kolejny wielbiciel odwoływania, a do tego link do aukcji powiesił na naszym forum.
    Kupujący: L...M (109)

Kwota do zapłaty: 1,00 zł (plus ewentualne koszty transportu)
    Kupującemu L...M gratulujemy?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ergo5218 Zobacz posta
    Dogadali sie co do sprzedaży poza aukcją i zakończyli aukcję symbolicznie jak to w życiu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MaD77 Zobacz posta
    A ja uważam, że wcześniej trzeba podjąć decyzję - sprzedaję na Allegro i decyduję się na jego regulamin i prowizje, albo poza nim i szukam kupca na własną rękę np. poprzez ogłoszenie na forum. Nie można jednocześnie zjeść cukierka i mieć cukierka.
    Oszukanie allegro to jedno, ale na lodzie często zostaje potencjalny kupujący, który licytuje przedmiot, a np. na godzinę przed końcem aukcji dowiaduje się, że nieaktualne, bo ktoś się rozmyślił. Kpina.
    Dlatego ja nie lubię licytować, bo cwaniaków nie brakuje i nie tylko sztucznie podbijają ceny, ale też robią takie "myki" jak ten powyżej. Jak jestem na coś zdecydowany szukam satysfakcjonującej mnie oferty "kup" teraz omijając nieprzyjemne sytuacje.
    Lepiej bym tego nie ujął - masz nadzieje na uczciwy zakup a tu taka lipa.
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 09-09-2010 o 15:10 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Witam

Pozdro
    Musiałes bardzo ostro kupować , bo aż powiesili mu konto

Uprawnienia umieszczania postów