Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

W Poznaniu go juz nie szukaj Wynieśli się gdzieś do dolnośląskiego podobno i maja otwierać wkrótce normalny sklep internetowy - tyle wiem , bo mnie samego to zaciekawiło i postanowiłem rozpytać tu i tam Najgorsze (a może najlepsze) jest to że nikogo jeszcze nie oszukał , nie zabrał siana , nie zniknął i się nie ukrywa. Kontakt zgościem jest - rozmawiałem z nim nawet. Oczywiście szczegułów nie poda co i jak , ale gość dość konkretny jest jak się z nim rozmawia. Ogólnie temat dla TVN Trzeba by jakiś dziennikarzy napuścić na jego trop Myślę jednak że dopóki kogoś nie wykiwa , nikt tematu nie podejmie ...

Zablokowany

Domyślnie

o dziwo tylko przyznam ze z canonami nieidzi emu najlpeiej ale za nikony d700 ma same pozytywy wiec masło maslane ale co wiecei gdzie maja tą siedziby czy nie przeciez to firma spółka gdzies musz abyc to nie prywatny kowalski ?? dziwota

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canona Fan Zobacz posta
    o dziwo tylko przyznam ze z canonami nieidzi emu najlpeiej ale za nikony d700 ma same pozytywy wiec masło maslane ale co wiecei gdzie maja tą siedziby czy nie przeciez to firma spółka gdzies musz abyc to nie prywatny kowalski ?? dziwota
    Jeszcze raz mam(-y) prośbę:

Cytat Zamieszczone przez Lukas87 Zobacz posta
    Canona Fan, chciałem tylko prosić żebyś używał przecinków i kropek bo ciężko się czyta Twoje posty.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Canona Fan Zobacz posta
    Wrzucam Cię do killfile'a. Tego się nie da czytać.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów