Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Moje zdjęcia na forum
7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
http://jaceklosko.blogspot.com/
O co chodzi z tym Conrado? Sprzedaje lewy sprzet? Niedzialajacy? Wysyla cegle zamiast sprzetu?
Kazdy tutaj po nim jedzie i nie wiem czemu, opis aukcji jest ok - preferuje odbior osobisty wiec chyba nie ma problemu - mozna przetestowac sobie wszystko przed odbiorem. Moze mnie ktos wtajemniczyc czym ten koles zasluzyl sobie na miano oszusta?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
odnosnie OTC i 5d za 6450
od tygodnia kontaktuje sie z gosciem, odpowiada na co 3 maila, telefon w zeszlym tygodniu mial wylaczony, uruchamiala sie tylko sekretarka ze maja powodz (?) i przenosza magazyn i od poniedizalku mozna dzwonic.
dzwonie dzis, po 5 razie udalo mi sie (albo zajete albo nie odbiera), podobno juz troche tych 5d sprzedali, dzis wysylaja wiec za niedlugo powinny byc komentarze.
generalnie musze go prosic przez telefon aby mi odpisal na maila, jako ciekawostke powiem,ze lampe 580ex wycenil mi na 1100zl a grip do 5d na 1000zl
pytalem o aukcje 5d za 5800zl, powiedzial, ze czasem daja w licytacji aparat, czasem na tym traca, czasem nie..
generalnie ja chyba odpuszczam tego sprzedawce, smierdziec mi to zaczyna juz mocno, jak cos jak komus uda sie kupic taniej to gratuluje, ja chyba wole doplacic to 500-1000zl i spac spokojnie.
szacujac to, co chcialem wziasc to za 10k mam sprzet ktory normalnie kosztowalby ok 13k.. a to chyba jest spora roznica
WeddingPhoto.pl | MagicznySlub.pl | Slub360.pl | NiezwyklySlub.pl | Film-Slubny.pl | Foto-Slub.pl | FotoPodroz.pl | FotografSlubny.net.pl | Fotograf-Kielce.pl
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Ludzie mają dziwne zajęcia... nie ma na co kasy wywalać tylko na wystawianie drogich aukcji i jeszcze płacenie prowizji od sprzedaży... Strasznie dziwny koleś.
Chyba poza zabawą i kosztami nic z tego nie ma...
Duża czarna puszka z napisem Canon + stałki + zuuumy + jakieś świeczki i inne gadżety/śmieci. Rozwijam listę sprzętu szybciej niż umiejętności...
-------------
Ma prawie darmową reklamę.
Odwołujac oferty, nie placi prowizji od sprzedaży, tylko koszty wystawienia aukcji. Kupujący poza aukcją zaś, nie ma mozliwości opisania "jak bardzo zadbany i niezawodny" jest sprzęt, który kupił.
Reasumując, to jest człowiek, który żeruje na ludzkiej łatwowierności i naiwności.
---Moje zdjecia na FB---