Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja nie wiem co ten typ robi, że wszystko wyglada jak nówka. W ogóle po co tyle mataczy? Dla mnie to jakiś totalny bezsens.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    http://allegro.pl/item1013499531_can..._70_200mm.html

Ciekawe co tym razem odwali
    Ostatnio edytowane przez Fumar ; 28-04-2010 o 23:58 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

[quote=Fumar;809115]Ja nie wiem co ten typ robi, że wszystko wyglada jak nówka./quote]

Szczególnie okolice bagnetu wskazują na to że mamy do czynienia z "nówką".
    EOS + Speedlite

Bywalec Awatar bernard78
    Miasto
    Łask

Domyślnie

..SAM CZASEM LUBIE COŚ KUPIĆ PO DOBREJ CENIE I JAK SIĘ TRAFI OKAZJA, SPRZEDAĆ Z LEKKIM ZAROBKIEM (oczywiście nie wszystko kupuje z takim zamiarem i niektórych obiektywów nie pozbył bym się nawet za dużo większe pieniądze)

TAK WIĘC:

1.myślę, że gdyby zrobił normalną aukcję, z krótkim opisem który opiera się na załączonych zdjęciach, do tego cenę od której zaczyna sprzedaż ustalił na poziomie jaki go interesuje było by OK

2.na pewno wyeliminowało by to krętactwa z zakończeniem jakie stosuje...

3.nikt by się przypierdzielał, a tak to "biedak" jest non stop inwigilowany na naszym forum :-D

4.ja gdy coś kupuje, nie interesuje mnie czy to był nietrafiony prezent dla żony czy "leżak" magazynowy lub "znudzone" hobby.... jak ma jakieś dokumenty zakupu, pudełko i stan jest minimum "bardzo dobry minus" i oczywiście cena mi odpowiada to biorę.
    Canon 7D mk II + TAMRON 17-50 2.8 VC + C24-105 4 L IS + C70-200 2.8LIS + SIGMA 100-300/4 DG + SIGMA 50/1.4 EX DG + 50/1.8II + SIGMA x1.4 APO + Manfrotto 055XPROB + Manfrotto 804RC2
    SZUKAJKA Canon-Board

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Szczególnie okolice bagnetu wskazują na to że mamy do czynienia z "nówką".
    Akurat w tym przypadku nie, ale zobacz poprzednie aukcje. Sprzęt wygląda jak nowy

Uprawnienia umieszczania postów